به نظرم مهرداد سویتیکا من تو این بازی هر چی دارم از اونه اون بهم یاد داد تازه خوده اونم از علی دامنیک یادگرفته بود من رای نمیدم تا نگن به خودش رای داد
این مطلب در 1391/10/03 11:48:19 نوشته شده است و در 1391/10/03 11:48:51 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]خیلی بازیکن های قوی بودند دیگه جا نشد![/div][/quote]
به نظرم مهرداد سویتیکا من تو این بازی هر چی دارم از اونه اون بهم یاد داد تازه خوده اونم از علی دامنیک یادگرفته بود من رای نمیدم تا نگن به خودش رای داد:mrgreen:
من دومنیک رو حرفه ای میدونم.
ولی نیستش تو نظر سنجی!!
رای نمیدم
یه جورایی ماهم دست پرورده دامینکیم دیگه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div]من دومنیک رو حرفه ای میدونم.
ولی نیستش تو نظر سنجی!!
رای نمیدم[/div][/quote]
یه جورایی ماهم دست پرورده دامینکیم دیگه:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
من دومنیک رو حرفه ای میدونم.
ولی نیستش تو نظر سنجی!!
رای نمیدم
من بازیکن هایی رو که حذف کردند نمینویسم درضمن جا نبود از رنک 1 تا 2000رو بنویسم
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div]من دومنیک رو حرفه ای میدونم.
ولی نیستش تو نظر سنجی!!
رای نمیدم[/div][/quote]
من بازیکن هایی رو که حذف کردند نمینویسم درضمن جا نبود از رنک 1 تا 2000رو بنویسم
به نظرم مهرداد سویتیکا من تو این بازی هر چی دارم از اونه اون بهم یاد داد تازه خوده اونم از علی دامنیک یادگرفته بود من رای نمیدم تا نگن به خودش رای داد
شما لطف داری حسین جان
من کوچیک همه بچه ها م و باید شاگردی کنم پیشتون
به یاد درفش کاویانی و برادرانم که در اوج قدرت و احترام حذف اکانت کردن
Jingel , Dumenic , meraj , کاوه آهنگر(mah pishano
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]خیلی بازیکن های قوی بودند دیگه جا نشد![/div][/quote]
به نظرم مهرداد سویتیکا من تو این بازی هر چی دارم از اونه اون بهم یاد داد تازه خوده اونم از علی دامنیک یادگرفته بود من رای نمیدم تا نگن به خودش رای داد:mrgreen:[/div][/quote]
شما لطف داری حسین جان
میشه معیار سطح رو بگی
از اینا 8 تاشون الان تو اتحاد ما هستند
سهیل ایران علی رضا خودم حامد فاکس حبیب رازقی محمد تروی مهرداد سویتیکا علی تاوکه تازه سالار سایه سیاه فرشیدی داریوش هخامنشی و کیوان دیسی و رسول cmyk42 که لیدر لرد بودو با سحر erfanz اوایل دعواش شد امید جی هم که هست ولی کی بیاد خدا میدونه مهدی گوگوریو وخیلی های دیگه همه اینا الان تو اتحاد ما هستند برای همین من هیچ غمی ندارم و میدونم اتحاد ما همرو زیر میکنه منتظر ما باشید
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]:?:
اینارو دسته بندی کردم براساس سطح قدرت با یکدیگر[/div][/quote]
میشه معیار سطح رو بگی
سهیل ایران علی رضا خودم حامد فاکس حبیب رازقی محمد تروی مهرداد سویتیکا علی تاوکه تازه سالار سایه سیاه فرشیدی داریوش هخامنشی و کیوان دیسی و رسول cmyk42 که لیدر لرد بودو با سحر erfanz اوایل دعواش شد امید جی هم که هست ولی کی بیاد خدا میدونه مهدی گوگوریو وخیلی های دیگه همه اینا الان تو اتحاد ما هستند برای همین من هیچ غمی ندارم و میدونم اتحاد ما همرو زیر میکنه منتظر ما باشید;)
شما لطف داری حسین جان
نه داداش حقیقتو باید گفت
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]swastik4[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]خیلی بازیکن های قوی بودند دیگه جا نشد![/div][/quote]
به نظرم مهرداد سویتیکا من تو این بازی هر چی دارم از اونه اون بهم یاد داد تازه خوده اونم از علی دامنیک یادگرفته بود من رای نمیدم تا نگن به خودش رای داد:mrgreen:[/div][/quote]
شما لطف داری حسین جان
من کوچیک همه بچه ها م و باید شاگردی کنم پیشتون[/div][/quote]
نه داداش حقیقتو باید گفت
میشه معیار سطح رو بگی
سهیل ایران علی رضا خودم حامد فاکس حبیب رازقی محمد تروی مهرداد سویتیکا علی تاوکه تازه سالار سایه سیاه فرشیدی داریوش هخامنشی و کیوان دیسی و رسول cmyk42 که لیدر لرد بودو با سحر erfanz اوایل دعواش شد امید جی هم که هست ولی کی بیاد خدا میدونه مهدی گوگوریو وخیلی های دیگه همه اینا الان تو اتحاد ما هستند برای همین من هیچ غمی ندارم و میدونم اتحاد ما همرو زیر میکنه منتظر ما باشید
سرور9 اره ! خودم هم کم کم میام! هنوز پاپ بازیو شروع نکردم اونجا
درضمن erfanz اسم اصلیش اون نبود
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]:?:
اینارو دسته بندی کردم براساس سطح قدرت با یکدیگر[/div][/quote]
میشه معیار سطح رو بگی
سهیل ایران علی رضا خودم حامد فاکس حبیب رازقی محمد تروی مهرداد سویتیکا علی تاوکه تازه سالار سایه سیاه فرشیدی داریوش هخامنشی و کیوان دیسی و رسول cmyk42 که لیدر لرد بودو با سحر erfanz اوایل دعواش شد امید جی هم که هست ولی کی بیاد خدا میدونه مهدی گوگوریو وخیلی های دیگه همه اینا الان تو اتحاد ما هستند برای همین من هیچ غمی ندارم و میدونم اتحاد ما همرو زیر میکنه منتظر ما باشید;)[/div][/quote]
سرور9 اره ! خودم هم کم کم میام! هنوز پاپ بازیو شروع نکردم اونجا
درضمن erfanz اسم اصلیش اون نبود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.