دوستان این اکانت مرکزی خودم نیست پس فکر نکنید مولتی ام . من talent1 هستم 760 تا جمعیت دارم و رتبه 847 بازی هستم منابع سطح بالا است همه ساختمان های شهر اول بالای سطح 10 . نیرو به اندازه کافی 100 سکه خرج بازی شده تا 1 هفته 2 افزونه فعال و 40 درصد منابع هم فعال است شهر سوم هم اماده ساخت است فرم هم زیاد دارم . این اکانت رو به قیمت 30 هزار میفروشم چون مودمم سوخته به پول نیاز دارم هرکس خواست پیام بده
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
دوستان این اکانت مرکزی خودم نیست پس فکر نکنید مولتی ام . من talent1 هستم 760 تا جمعیت دارم و رتبه 847 بازی هستم منابع سطح بالا است همه ساختمان های شهر اول بالای سطح 10 . نیرو به اندازه کافی 100 سکه خرج بازی شده تا 1 هفته 2 افزونه فعال و 40 درصد منابع هم فعال است شهر سوم هم اماده ساخت است فرم هم زیاد دارم . این اکانت رو به قیمت 30 هزار میفروشم چون مودمم سوخته به پول نیاز دارم هرکس خواست پیام بده:|
مولتی نیستم که بندازنم بیرون انجمن خودم غیر فعال شده مجبو شدم با این پیام بدم این اکانتم مال خودمه ولی اولای بازی باهاش بازی کردم ولی فارم شد انداختمش بیرون
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
مولتی نیستم که بندازنم بیرون انجمن خودم غیر فعال شده مجبو شدم با این پیام بدم این اکانتم مال خودمه ولی اولای بازی باهاش بازی کردم ولی فارم شد انداختمش بیرون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.