میگی چیکار کنم ؟
عزیز اینجا انجمن نه دادگاه منم چندتا روش میگم فرار بده نیرو ها رو یا قبل حماه سرباز بساز
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]arsham007[/b][/div][div]کمک نیاز به حفاظت دارم مدام دارم غارت میشم [/div][/quote]
میگی چیکار کنم ؟
عزیز اینجا انجمن نه دادگاه منم چندتا روش میگم فرار بده نیرو ها رو یا قبل حماه سرباز بساز
میگی چیکار کنم ؟
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
رات میگه دیگه اینجا که کمک نمی خوان به اتحادت بگو :lol:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]arsham007[/b][/div][div]کمک نیاز به حفاظت دارم مدام دارم غارت میشم [/div][/quote]
میگی چیکار کنم ؟
عزیز اینجا انجمن نه دادگاه منم چندتا روش میگم فرار بده نیرو ها رو یا قبل حماه سرباز بساز[/div][/quote]
میگی چیکار کنم ؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]رات میگه دیگه اینجا که کمک نمی خوان به اتحادت بگو :lol:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]arsham007[/b][/div][div]کمک نیاز به حفاظت دارم مدام دارم غارت میشم [/div][/quote]
میگی چیکار کنم ؟
عزیز اینجا انجمن نه دادگاه منم چندتا روش میگم فرار بده نیرو ها رو یا قبل حماه سرباز بساز[/div][/quote]
[/div][/quote]
;)
بهش پیام بده باهاش دوست شو و مخشو بزن . این روشو چند بار امتحان کردم خیلی جواب میده
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]بهش پیام بده باهاش دوست شو و مخشو بزن . این روشو چند بار امتحان کردم خیلی جواب میده[/div][/quote]
:shock::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.