بچه ها کدوم یکی از تایپیکایی که این دو بازیکن درباره ی کتیبه سرور15 گذاشتن اطلاعات بهتری در اختیار ما گذاشتن؟
1.ســــــــــرور 15 و اخبــــــــــــــــــــار داغ داغ بدو بیا
2.کتیبه سرور15
نظرسنجی
1.(داش مهدی رستگاری)
2.(reza005x005)
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
بچه ها کدوم یکی از تایپیکایی که این دو بازیکن درباره ی کتیبه سرور15 گذاشتن اطلاعات بهتری در اختیار ما گذاشتن؟
1.ســــــــــرور 15 و اخبــــــــــــــــــــار داغ داغ بدو بیا
2.کتیبه سرور15
داش مهدی رستگاری اون عکس جاسوسیش و اینکه خبر داشت چه اتفاقاتی افتاده بهتر بود ولی رضا هم خوب بود.اطلاعاتش خوب بود اونم.
اورین.
[quote][div][b]lord homan[/b][/div][div]داش مهدی رستگاری اون عکس جاسوسیش و اینکه خبر داشت چه اتفاقاتی افتاده بهتر بود ولی رضا هم خوب بود.اطلاعاتش خوب بود اونم.;)[/div][/quote]
اورین.:D
اولا که من رقابتی نزدم
دوما خبرا از ریدکال از رفقا و بازیکنان قدیمی بازی بدست میاد مثل اشلیس و تندر و سیروس وفتیده و........
تنها چیزی که نمیدونم اینه که فعلا کتیبه تو کدوم شهرشه
اولی که تو 16 بود
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
اولا که من رقابتی نزدم
دوما خبرا از ریدکال از رفقا و بازیکنان قدیمی بازی بدست میاد مثل اشلیس و تندر و سیروس وفتیده و........
اولی که تو 16 بود
اولا که من رقابتی نزدم
اولی که تو 16 بود
من با سیروس هم در ارتباطم.رضا جون اخه سیروس را چیکار داری؟الان تو فیس بوک هم سیروس هست هم هیوا.ما فقط ملاکمون دوتا اتحاد اوله.
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]اولا که من رقابتی نزدم
اولی که تو 16 بود[/div][/quote]
من با سیروس هم در ارتباطم.رضا جون اخه سیروس را چیکار داری؟الان تو فیس بوک هم سیروس هست هم هیوا.ما فقط ملاکمون دوتا اتحاد اوله.;)
اولا که من رقابتی نزدم
اولی که تو 16 بود
من با سیروس هم در ارتباطم.رضا جون اخه سیروس را چیکار داری؟الان تو فیس بوک هم سیروس هست هم هیوا.ما فقط ملاکمون دوتا اتحاد اوله.
سیروس رو وللش؟؟؟
بابا رو اکانت غارتگر کتیبه هستش
با اتحاد2 اعلام جنگ کرده
میخواد کتیبه بگیره
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]اولا که من رقابتی نزدم
من با سیروس هم در ارتباطم.رضا جون اخه سیروس را چیکار داری؟الان تو فیس بوک هم سیروس هست هم هیوا.ما فقط ملاکمون دوتا اتحاد اوله.;)[/div][/quote]
سیروس رو وللش؟؟؟
با اتحاد2 اعلام جنگ کرده
میخواد کتیبه بگیره:lol:
اولا که من رقابتی نزدم
اولی که تو 16 بود
سیروس رو وللش؟؟؟
با اتحاد2 اعلام جنگ کرده
میخواد کتیبه بگیره
تو که میگی با سیروس در ارتباطی؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا نمیدونی غارتگر کتیبه مولتیه سیروسه.روی اکانت saeed7 بازی میکنه.بعله اقای رفیق سیروس.
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]اولا که من رقابتی نزدم
من با سیروس هم در ارتباطم.رضا جون اخه سیروس را چیکار داری؟الان تو فیس بوک هم سیروس هست هم هیوا.ما فقط ملاکمون دوتا اتحاد اوله.;)[/div][/quote]
سیروس رو وللش؟؟؟
با اتحاد2 اعلام جنگ کرده
میخواد کتیبه بگیره:lol:[/div][/quote]
تو که میگی با سیروس در ارتباطی؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا نمیدونی غارتگر کتیبه مولتیه سیروسه.:lol::lol::lol:روی اکانت saeed7 بازی میکنه.بعله اقای رفیق سیروس.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.