سلام با توجه به پایان رسیدن سرور 16 میخواستم بپورسم سرور جدید 18 چه موقعه شروع میشه؟
فردا خودم راش میندازم
به نام وجودی که وجودم ز وجودش به وجود امده است
[quote][div][b]jamal24[/b][/div][div]سلام با توجه به پایان رسیدن سرور 16 میخواستم بپورسم سرور جدید 18 چه موقعه شروع میشه؟[/div][/quote]:D
فردا خودم راش میندازم:lol::lol:
سلام با توجه به پایان رسیدن سرور 16 میخواستم بپورسم سرور جدید 18 چه موقعه شروع میشه؟
فردا خودم راش میندازم
به نام وجودی که وجودم ز وجودش به وجود امده است
[quote][div][b]jamal24[/b][/div][div]سلام با توجه به پایان رسیدن سرور 16 میخواستم بپورسم سرور جدید 18 چه موقعه شروع میشه؟[/div][/quote]:D
فردا خودم راش میندازم:lol::lol:
نوعش جایزه بزرگ و پوسته قرون وسطا.امشب ساعت12 درحال راه اندازی میشه.
موفق باشید.
فقط بگو گرافیگ مثل سرور 16 هست یا مثل سرور 17 اگه مثل 17 که ما باز نمیتونیم بازی کنیم چون حال ادم گرفته میشه با این گرافیکش
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]نوعش جایزه بزرگ و پوسته قرون وسطا.امشب ساعت12 درحال راه اندازی میشه.
موفق باشید.;)[/div][/quote]
فقط بگو گرافیگ مثل سرور 16 هست یا مثل سرور 17 اگه مثل 17 که ما باز نمیتونیم بازی کنیم چون حال ادم گرفته میشه با این گرافیکش
موفق باشید.
16
ای جان مثل 16 هست تاریخ شروع نمیدونی این دفعه اول بازی 600 سکه میخرم فرت فرت منابع خرید میکنم اتمام آنی میخوام بازی لوله کنمش
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]نوعش جایزه بزرگ و پوسته قرون وسطا.امشب ساعت12 درحال راه اندازی میشه.
فقط بگو گرافیگ مثل سرور 16 هست یا مثل سرور 17 اگه مثل 17 که ما باز نمیتونیم بازی کنیم چون حال ادم گرفته میشه با این گرافیکش [/div][/quote]
16
[/div][/quote]
ای جان مثل 16 هست تاریخ شروع نمیدونی این دفعه اول بازی 600 سکه میخرم فرت فرت منابع خرید میکنم اتمام آنی میخوام بازی لوله کنمش :D
موفق باشید.
16
ای جان مثل 16 هست تاریخ شروع نمیدونی این دفعه اول بازی 600 سکه میخرم فرت فرت منابع خرید میکنم اتمام آنی میخوام بازی لوله کنمش
سرور 18 ، 270 روزه هست احتمالا
با 600 تا سکه به جایی نمیشه رسید.600 تا سکه برای سوپر اکسپرس هم کم میاد چه برسه به جایزه بزرگ.
اگه می خوای موفق باشی تو سرور 18 باید خیلی بیشتر از اینا خرج کنی
arash_s
[quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]نوعش جایزه بزرگ و پوسته قرون وسطا.امشب ساعت12 درحال راه اندازی میشه.
فقط بگو گرافیگ مثل سرور 16 هست یا مثل سرور 17 اگه مثل 17 که ما باز نمیتونیم بازی کنیم چون حال ادم گرفته میشه با این گرافیکش [/div][/quote]
16
[/div][/quote]
ای جان مثل 16 هست تاریخ شروع نمیدونی این دفعه اول بازی 600 سکه میخرم فرت فرت منابع خرید میکنم اتمام آنی میخوام بازی لوله کنمش :D[/div][/quote]
با 600 تا سکه به جایی نمیشه رسید.600 تا سکه برای سوپر اکسپرس هم کم میاد چه برسه به جایزه بزرگ.
موفق باشید.
16
داداش اول بازی 600 خوبه یکم که جلو بیفتی دیگه میدونی کی باز خرید کنی در کل بله باید بری بالا 1000 سکه حرفت منطقی درسته در کل اولین تجربه بودش اما خیلی چیزا یاد گرفتم ایشالا که باز از بچه یاد بگیریم نوع بهتر بازی کردن مثل هرکی جا خالی میزد حمله دوم شک نکن با منجنیق مزرعه سرباز خانه شهرداری عمارت قهرمانان آکادمی کارگاه رو پیدا کرده بودم براش
[quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]نوعش جایزه بزرگ و پوسته قرون وسطا.امشب ساعت12 درحال راه اندازی میشه.
16
[/div][/quote]
ای جان مثل 16 هست تاریخ شروع نمیدونی این دفعه اول بازی 600 سکه میخرم فرت فرت منابع خرید میکنم اتمام آنی میخوام بازی لوله کنمش :D[/div][/quote]
اگه می خوای موفق باشی تو سرور 18 باید خیلی بیشتر از اینا خرج کنی[/div][/quote]
داداش اول بازی 600 خوبه یکم که جلو بیفتی دیگه میدونی کی باز خرید کنی در کل بله باید بری بالا 1000 سکه حرفت منطقی درسته در کل اولین تجربه بودش اما خیلی چیزا یاد گرفتم ایشالا که باز از بچه یاد بگیریم نوع بهتر بازی کردن مثل هرکی جا خالی میزد حمله دوم شک نکن با منجنیق مزرعه سرباز خانه شهرداری عمارت قهرمانان آکادمی کارگاه رو پیدا کرده بودم براش :evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.