من یک شکست خوردم اونم از جاستین بیبر بود من اولین بارم بود هرکی میدیدم میزدم میترکوندم تا یه روز یکی که نزدیکم بود سه روز کوبندمش بعد دیدم منابع دیگه زیاد نداره بیخیال شدم بعد دو روز دوباره رفتم سراغش گفتم متخصص بده یا جنگ
هنوز نگفته بودم جنگ 4 تا حمله پشت سر هم زد بعد 40 مین رسید .......
اسفالت شدم اولیل بازی 1900 منجنیق 4 هزار شوالیه . 10 هزار شمشیرزن کماندار یاد ندارم خلاصه سرتون درد نیارم اسفالت شدیم شهرداری مزرعه معدن اهن پوکید دیدم ول کن نیست در رفتم وضعیت استراحت
اما همون اولین اخرین شکست بود دیگه هرکی حمله زد رفت تو دیفال 65 قهرمان داشتم هرکی نزدیکم بود له کردم یارو 3 شهرشو فارم کردم باشهر اول حمله زد گفتم برگشت بده وگرنه یکی زنده برنمیگرده اون با 130 هزار حمله زد با 500 نیز دار سوسک شد
این بهترین خاطره بود
من یک شکست خوردم اونم از جاستین بیبر بود من اولین بارم بود هرکی میدیدم میزدم میترکوندم تا یه روز یکی که نزدیکم بود سه روز کوبندمش بعد دیدم منابع دیگه زیاد نداره بیخیال شدم بعد دو روز دوباره رفتم سراغش گفتم متخصص بده یا جنگ :D هنوز نگفته بودم جنگ 4 تا حمله پشت سر هم زد بعد 40 مین رسید .......:| اسفالت شدم اولیل بازی 1900 منجنیق 4 هزار شوالیه . 10 هزار شمشیرزن کماندار یاد ندارم خلاصه سرتون درد نیارم اسفالت شدیم شهرداری مزرعه معدن اهن پوکید دیدم ول کن نیست در رفتم وضعیت استراحت:lol: اما همون اولین اخرین شکست بود دیگه هرکی حمله زد رفت تو دیفال 65 قهرمان داشتم هرکی نزدیکم بود له کردم یارو 3 شهرشو فارم کردم باشهر اول حمله زد گفتم برگشت بده وگرنه یکی زنده برنمیگرده اون با 130 هزار حمله زد با 500 نیز دار سوسک شد :lol: این بهترین خاطره بود