من فقط 3 در 3 بلدم اونم یه 10 دقیقه ای طول می کشه.اونم بخاطر اینه که مکعبم روان نیست.بعضی موقع گیر می کنه
arash_s
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]همشون در 5 ثانیه لوووووول[/div][/quote]
من فقط 3 در 3 بلدم اونم یه 10 دقیقه ای طول می کشه.اونم بخاطر اینه که مکعبم روان نیست.بعضی موقع گیر می کنه
ما که کاری نداشتیم
جناب king armor زد خرابش کرد. که منم گزارش دادم.
arash_s
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]:cry::cry::cry:بس کنید خواهشا تاپیکمو رعایت نکنید [/div][/quote]
ما که کاری نداشتیم
جناب king armor زد خرابش کرد. که منم گزارش دادم.
منم سه درسه بلدم مکعبمم روونه ولی کلشوبلدنیستم فقط یه رنگشوبایه ردیف دورشوازبالابلدم درست کنم
نه لایک زیاددارم
نه پست زیاد
نه تعدادپاسخام زیاده
نه آواتاردرست حسابی دارم
ولی هرچی ندارم
یه دل دارم که خیلی بزرگه
[quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]همشون در 5 ثانیه لوووووول[/div][/quote]
من فقط 3 در 3 بلدم اونم یه 10 دقیقه ای طول می کشه.اونم بخاطر اینه که مکعبم روان نیست.بعضی موقع گیر می کنه[/div][/quote]
منم سه درسه بلدم مکعبمم روونه ولی کلشوبلدنیستم فقط یه رنگشوبایه ردیف دورشوازبالابلدم درست کنم
منم بلد نبودم.
تو گوگل بزن راه حل مکعب روبیک 13 صفحه هست.بعد کپی بگیر از روش تمرین کن.کم کم حذف کن.
یه رنگش کاری نداره
این مطلب در 1392/06/26 19:54:35 نوشته شده است و در 1392/06/26 19:54:44 ویرایش شده است .
arash_s
[quote][div][b]s.s50[/b][/div][div][quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]همشون در 5 ثانیه لوووووول[/div][/quote]
من فقط 3 در 3 بلدم اونم یه 10 دقیقه ای طول می کشه.اونم بخاطر اینه که مکعبم روان نیست.بعضی موقع گیر می کنه[/div][/quote]
منم سه درسه بلدم مکعبمم روونه ولی کلشوبلدنیستم فقط یه رنگشوبایه ردیف دورشوازبالابلدم درست کنم[/div][/quote]
منم بلد نبودم.
تو گوگل بزن راه حل مکعب روبیک 13 صفحه هست.بعد کپی بگیر از روش تمرین کن.کم کم حذف کن.
یه رنگش کاری نداره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.