امروز تا الان 2بار دسترسیم به انجمن قطع شد به مدت چند دقیقه . یعنی انجمن نمیرفت . دفعه آخر هم این ارور رو داد: 502 bad gateway
شما هم این مشکلو دارید یا فقط من اینجوری شدم؟
inera@att.net
امروز تا الان 2بار دسترسیم به انجمن قطع شد به مدت چند دقیقه . یعنی انجمن نمیرفت . دفعه آخر هم این ارور رو داد: 502 bad gateway
برای منم هست ...
S
H
A
R
V
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]امروز تا الان 2بار دسترسیم به انجمن قطع شد به مدت چند دقیقه . یعنی انجمن نمیرفت . دفعه آخر هم این ارور رو داد: 502 bad gateway
[/div][/quote]
برای منم هست ...
آره منم همین مشکلو دارم
این جور ارورها همگانیه مثل ارور توی موقع آزاد سازی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]امروز تا الان 2بار دسترسیم به انجمن قطع شد به مدت چند دقیقه . یعنی انجمن نمیرفت . دفعه آخر هم این ارور رو داد: 502 bad gateway
[/div][/quote]
آره منم همین مشکلو دارم
این جور ارورها همگانیه مثل ارور توی موقع آزاد سازی
در روز سه شنبه یک مشکل فنی روی سرور انجمن اتفاق افتاد که برای دقایقی دسترسی به انجمن با مشکل مواجه شد که سریعا همکاران در واحد فنی مشکل را برطرف نمودند.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
سلام
در روز سه شنبه یک مشکل فنی روی سرور انجمن اتفاق افتاد که برای دقایقی دسترسی به انجمن با مشکل مواجه شد که سریعا همکاران در واحد فنی مشکل را برطرف نمودند.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.