تو تاپیک قبلی قرار شد چون بعضی از بچه ها میخوان برن بیایم یه دور دیگه خوش باشیم و یه تاپیک بزنیم همه دوستان حاظر برای اعلام امادگی و حضورزشون لایک کنن
داستانو از یه جا شروع کنید
Admin
تو تاپیک قبلی قرار شد چون بعضی از بچه ها میخوان برن بیایم یه دور دیگه خوش باشیم و یه تاپیک بزنیم همه دوستان حاظر برای اعلام امادگی و حضورزشون لایک کنن
داستانو از یه جا شروع کنید
برای ادامه دادن داستان مثلا من میگم بدوید فرار کنید ادم خارا اومدن امیر میگه وایی یکیشو نمنو گرفت بعد من میگم من اومدم نجاتت بدم بعد میرم زامبی ا رو میکشم امیرو نجات میدم با ید ازداناییی رو تخیلت استفاده کنی
Admin
[quote][div][b]rojin shah[/b][/div][div]تخیلم استفاده کنم برا چه کاری[/div][/quote]
برای ادامه دادن داستان مثلا من میگم بدوید فرار کنید ادم خارا اومدن امیر میگه وایی یکیشو نمنو گرفت بعد من میگم من اومدم نجاتت بدم بعد میرم زامبی ا رو میکشم امیرو نجات میدم با ید ازداناییی رو تخیلت استفاده کنی
OK
rojin shah خب دیگه خنده بسه
:
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]rojin shah[/b][/div][div]تخیلم استفاده کنم برا چه کاری[/div][/quote]
برای ادامه دادن داستان مثلا من میگم بدوید فرار کنید ادم خارا اومدن امیر میگه وایی یکیشو نمنو گرفت بعد من میگم من اومدم نجاتت بدم بعد میرم زامبی ا رو میکشم امیرو نجات میدم با ید ازداناییی رو تخیلت استفاده کنی[/div][/quote]
OK:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.