سلام من می خوام تو یه سرور کلاسیک شرکت کنم می خوام با سه نفر شریک باشم سه نفر اعلام امادگی کنن
نامرد ها و بعضی افرادی که می بینن اکنت قوی شده نیان چون من می خوام باهاشون رفیق باشم
سه نفر بیاد بازی بلد باشن
می خوام تو سرور کلاسیک یا هر چی خودتون بگید فقط سوپراکپرس نباشه حالم بهم می خوره هر چهار نفرمون هر چند وقت یه بار دو نفر دونفر 15 تومن بریزیم میشه 30 تومن این جوری یه عالمه سکه داریم
با هم بازی کنیم حال کنم برنامه ریزی هم می کنیم مثلا یکی از ساعت 2 تا 3.5 بازی کنه یکی از ساعت 4 تا 5.5 بازی کنهع این جوری هم می تونیم به درسامون برسیم یه نفر هم باشه صبح ها بازی کنه خوبه
هر چی هم گیرمون اومد نصف نصف بین ه
مه تقسیم هی چی هم گیرمون نیومد فدای سرمون
نامرد ها و بعضی افرادی که می بینن اکنت قوی شده نیان چون من می خوام باهاشون رفیق باشم
سه نفر بیاد بازی بلد باشن
می خوام تو سرور کلاسیک یا هر چی خودتون بگید فقط سوپراکپرس نباشه حالم بهم می خوره هر چهار نفرمون هر چند وقت یه بار دو نفر دونفر 15 تومن بریزیم میشه 30 تومن این جوری یه عالمه سکه داریم
با هم بازی کنیم حال کنم برنامه ریزی هم می کنیم مثلا یکی از ساعت 2 تا 3.5 بازی کنه یکی از ساعت 4 تا 5.5 بازی کنهع این جوری هم می تونیم به درسامون برسیم یه نفر هم باشه صبح ها بازی کنه خوبه
هر چی هم گیرمون اومد نصف نصف بین ه
مه تقسیم هی چی هم گیرمون نیومد فدای سرمون
این مطلب در 1392/06/25 12:17:23 نوشته شده است و در 1392/06/25 12:39:29 ویرایش شده است .
دنیا به من مدیون هست من به مادرم
ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣