سلام. من چون دیدم کلمات انگلیسی کم کم داره خسته کننده میشه یه نوع جدیدتر و البته سخت ترش رو شروع میکنم.
بازیش اینجوریه که من جمله رو با یک کلمه شروع میکنم. مثلا He . بعد هرکس میتونه با فقط 1 کلمه جمله ی من رو کامل تر کنه. مثلا is و همینجور ادامه پیدا میکنه . فقط به نکته های زیر توجه کنید.
*تاپیک رو منحرف نکنید.
*کلمه ای که اضافه میکنید باید هم از نظر معنا و هم از نظر گرامر با جمله همخونی داشته باش.
اگه کسی کلمه رو اشتباه گفت لطفا با کلمه ی اشتباه اون بازی نکنید و بهش بگید اشتباهه. (اگه غلتش رو هم اصلاح کردید چه بهتر) و صبر کنید تا یک کلمه ی صحیح گفته بشه.
سعی کنید جمله ها پیوسته و به هم مرتبت باشه تا در اخر یک موضوع جالب از کار دراد.
بحث رو به جایی نکشونید که مدیر مجبور شه تاپیک رو حذف کنه.
این بازی یکم سخت تره و فقط کسایی که از صحت کلمشون اطمینان دارن بگن.
سخته نه
بازیش اینجوریه که من جمله رو با یک کلمه شروع میکنم. مثلا He . بعد هرکس میتونه با فقط 1 کلمه جمله ی من رو کامل تر کنه. مثلا is و همینجور ادامه پیدا میکنه . فقط به نکته های زیر توجه کنید.
*تاپیک رو منحرف نکنید.
*کلمه ای که اضافه میکنید باید هم از نظر معنا و هم از نظر گرامر با جمله همخونی داشته باش.
اگه کسی کلمه رو اشتباه گفت لطفا با کلمه ی اشتباه اون بازی نکنید و بهش بگید اشتباهه. (اگه غلتش رو هم اصلاح کردید چه بهتر) و صبر کنید تا یک کلمه ی صحیح گفته بشه.
سعی کنید جمله ها پیوسته و به هم مرتبت باشه تا در اخر یک موضوع جالب از کار دراد.
بحث رو به جایی نکشونید که مدیر مجبور شه تاپیک رو حذف کنه.
این بازی یکم سخت تره و فقط کسایی که از صحت کلمشون اطمینان دارن بگن.
سخته نه
این مطلب در 1392/06/24 13:54:40 نوشته شده است و در 1392/06/24 13:55:32 ویرایش شده است .
مدرسان شریف