یه سئوال داشتم برای شرکت در سرور قهرمانان باید چی کار کنیم ؟
قهرمانان: مدت 45 روز
نکته: سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]یه سئوال داشتم برای شرکت در سرور قهرمانان باید چی کار کنیم ؟[/div][/quote]
قهرمانان: مدت 45 روز
نکته: سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
یه سئوال داشتم برای شرکت در سرور قهرمانان باید چی کار کنیم ؟
باید بین نفرات برتر سرور باشی
گفته اند 100 تا 300 نفر خودشون انتخاب می کنن؟
حیف من رتبه 81 را تو سرور 16 داشتم الان فارم شد سه نفری اوفتادم به جونم
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]یه سئوال داشتم برای شرکت در سرور قهرمانان باید چی کار کنیم ؟[/div][/quote]
باید بین نفرات برتر سرور باشی[/div][/quote]
گفته اند 100 تا 300 نفر خودشون انتخاب می کنن؟
حیف من رتبه 81 را تو سرور 16 داشتم الان فارم شد سه نفری اوفتادم به جونم
بعد سرور20 فک کنم همه چی 0 شه سرور مثلا1 شه چون خیلی بد میشه سرور 123 مثلا
نه بابا صفر نمیشه که ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rojin shah[/b][/div][div]بعد سرور20 فک کنم همه چی 0 شه سرور مثلا1 شه چون خیلی بد میشه سرور 123 مثلا[/div][/quote]
نه بابا صفر نمیشه که ...
چیزی هست که من شنیدم
باید از هر مدال حداقل 4 تا داشته باشی یا اینکه شرایط زدن کتیبهرو داشته باشی
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]چیزی هست که من شنیدم
باید از هر مدال حداقل 4 تا داشته باشی یا اینکه شرایط زدن کتیبهرو داشته باشی [/div][/quote]
:shock:
چیزی هست که من شنیدم
این چیزیه که من شنیدم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]چیزی هست که من شنیدم
باید از هر مدال حداقل 4 تا داشته باشی یا اینکه شرایط زدن کتیبهرو داشته باشی [/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
این چیزیه که من شنیدم
چیزی هست که من شنیدم
این چیزیه که من شنیدم
نه بابا این جوری که نیست تو یه سرور اگه 300 نفر بتونن کتیبه بزنن واویلا میشه
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]چیزی هست که من شنیدم
:shock:[/div][/quote]
این چیزیه که من شنیدم[/div][/quote]
نه بابا این جوری که نیست تو یه سرور اگه 300 نفر بتونن کتیبه بزنن واویلا میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.