پرت نمیشی، فقط minimze میشه یه صفحه دیگه انتخاب میشه
inera@att.net
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]Start+Tab
Alt+Tab[/div][/quote]
بتر کی یه دفعه از انجمن پرتم کردی بیرون:evil:[/div][/quote]
پرت نمیشی، فقط minimze میشه یه صفحه دیگه انتخاب میشه
یه سوال بپرسم
یه کلک باحاله
وقتی کامپیوتر رمز داره..روشنش میکنی برای ورود پسورد میخواد..تو بلد نیستی یا یادت رفته رمزو..بجز اینکه دنبال رمز بگردی وارد کنی تا کامپیوتر بیاد بالا چیکار میتونی بکنی؟؟!
من ک همون ساغرم
یه سوال بپرسم:twisted:
یه کلک باحاله
وقتی کامپیوتر رمز داره..روشنش میکنی برای ورود پسورد میخواد..تو بلد نیستی یا یادت رفته رمزو..بجز اینکه دنبال رمز بگردی وارد کنی تا کامپیوتر بیاد بالا چیکار میتونی بکنی؟؟!:twisted:
سهیل جون حالا که شوکه شدی برای دلداری یکی از اینا رو برو
CTRL + W
ویا
ALT + F4
یا برو توی دسکتاپ alt+f4 بزن بعدش enter بزن
inera@att.net
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]Start+Tab
Alt+Tab[/div][/quote]
بتر کی یه دفعه از انجمن پرتم کردی بیرون:evil:[/div][/quote]
سهیل جون حالا که شوکه شدی برای دلداری یکی از اینا رو برو
CTRL + W
ویا
ALT + F4
[/div][/quote]
یا برو توی دسکتاپ alt+f4 بزن بعدش enter بزن :lol:
من همیشه فکر میکردم ALT + CTRL + TAB هستش
یعنی ctrl رو الکی فشار میدادم
راستی start + tab کار نمیکنه
تو اون باید دوتا صفحه باز باشه.
مثلا FIREFOX & DOWNLOADS.
از این میپره به اون!
هیچ آرایشی شخصیت زشت را نمی پوشاند !
یادت باشد که در ذهن خود یک مهر بزرگ “باطل شد” داشته باشی !
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]Start+Tab
Alt+Tab[/div][/quote]
من همیشه فکر میکردم ALT + CTRL + TAB هستش:lol:
یعنی ctrl رو الکی فشار میدادم:lol::lol:
راستی start + tab کار نمیکنه:!:[/div][/quote]
تو اون باید دوتا صفحه باز باشه.
مثلا FIREFOX & DOWNLOADS.
از این میپره به اون!:D
یه سوال بپرسم
یه کلک باحاله
وقتی کامپیوتر رمز داره..روشنش میکنی برای ورود پسورد میخواد..تو بلد نیستی یا یادت رفته رمزو..بجز اینکه دنبال رمز بگردی وارد کنی تا کامپیوتر بیاد بالا چیکار میتونی بکنی؟؟!
کسی نیدونه؟؟یه نگاهی به پست منم بندازین
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div]یه سوال بپرسم:twisted:
یه کلک باحاله
وقتی کامپیوتر رمز داره..روشنش میکنی برای ورود پسورد میخواد..تو بلد نیستی یا یادت رفته رمزو..بجز اینکه دنبال رمز بگردی وارد کنی تا کامپیوتر بیاد بالا چیکار میتونی بکنی؟؟!:twisted:[/div][/quote]
کسی نیدونه؟؟یه نگاهی به پست منم بندازین:evil:
یه سوال بپرسم
یه کلک باحاله
کسی نیدونه؟؟یه نگاهی به پست منم بندازین
بچه ها نگا نکنین خز بشه.مثل من.
این مطلب در 1392/06/21 13:11:41 نوشته شده است و در 1392/06/21 13:13:33 ویرایش شده است .
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]baran f[/b][/div][div]یه سوال بپرسم:twisted:
یه کلک باحاله
وقتی کامپیوتر رمز داره..روشنش میکنی برای ورود پسورد میخواد..تو بلد نیستی یا یادت رفته رمزو..بجز اینکه دنبال رمز بگردی وارد کنی تا کامپیوتر بیاد بالا چیکار میتونی بکنی؟؟!:twisted:[/div][/quote]
کسی نیدونه؟؟یه نگاهی به پست منم بندازین:evil:[/div][/quote]
بچه ها نگا نکنین خز بشه.8-)مثل من.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.