نام ببر اگه میتونی عقده ای هارو..
من با عقده ای ها کاری ندارم اصلا..نه برام دوستن نه دشمن..گفتم اصن برام فرقی نداره
این مطلب در 1392/06/19 13:38:44 نوشته شده است و در 1392/06/19 13:38:59 ویرایش شده است .
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]همه به غیر از چچند عدد عقده ای :arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
من با عقده ای ها کاری ندارم اصلا..نه برام دوستن نه دشمن..گفتم اصن برام فرقی نداره
حالا مگه با تو بودم که جوش میاری؟؟حتما عقده ای هستی که هر چی میگم بهت بر میخوره اه ...
ادامه>>>>>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]همه به غیر از چچند عدد عقده ای :arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
من با عقده ای ها کاری ندارم اصلا..نه برام دوستن نه دشمن..گفتم اصن برام فرقی نداره[/div][/quote]
حالا مگه با تو بودم که جوش میاری؟؟حتما عقده ای هستی که هر چی میگم بهت بر میخوره اه ...
ادامه>>>>>>>
ادامه>>>>>>>
من که بهم بر نخورد!!همه این روزا توهم زدن
در هر صورت ادامه......
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]همه به غیر از چچند عدد عقده ای :arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
من با عقده ای ها کاری ندارم اصلا..نه برام دوستن نه دشمن..گفتم اصن برام فرقی نداره[/div][/quote]
ادامه>>>>>>>[/div][/quote]
:shock:
من که بهم بر نخورد!!همه این روزا توهم زدن:mrgreen:
در هر صورت ادامه......
دقیقا منم همین طوریم ولی بعضیا VIF هستند.
هر کی بگه VIF یعنی چی براس لایک می کنم
خیلی باهاشون رفیقی یا
very Important Friend
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی که توی خصوصی باهاش پیام رد و بدل میکنم :mrgreen:[/div][/quote]
دقیقا منم همین طوریم ولی بعضیا VIF هستند.
هر کی بگه VIF یعنی چی براس لایک می کنم [/div][/quote]
خیلی باهاشون رفیقی یا
very Important Friend
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.