سلام قبلا ازسامانه پارسیان جهت شارژاستفاده میکردم ومشکلی نبود اما ازدیروز هر کاری می کنم به سامانه پرداخت پارسیان وصل نمیشم وسامانه پرداخت سامان نیز همش پیام خطا در پرذاخت میزنه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام برای ارتقاء مزرعه روی مزرعه کلیک نمیتونم بکنم
سلام قبلا ازسامانه پارسیان جهت شارژاستفاده میکردم ومشکلی نبود اما ازدیروز هر کاری می کنم به سامانه پرداخت پارسیان وصل نمیشم وسامانه پرداخت سامان نیز همش پیام خطا در پرذاخت میزنه مشکل از کجاست:idea: ممنون میشم راهنمایی کنید;)
سلام قبلا ازسامانه پارسیان جهت شارژاستفاده میکردم ومشکلی نبود اما ازدیروز هر کاری می کنم به سامانه پرداخت پارسیان وصل نمیشم وسامانه پرداخت سامان نیز همش پیام خطا در پرذاخت میزنه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستی عزیز برای بررسی مشکلات مربوط به شارژ بایستی با پشتیبانی بازی تماس بگیرید.
این کار رو هم از طریق بخش پشتیبانی داخل بازی بصورت ثبت تیکت میتونید انجام بدهید و هم با ارسال ایمیل به support@kingsera.com
ایمیل ارسالی باید از طریق ایمیل ثبت شده شما در زمان ثبت نام انجام شود.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]محمدتاران[/b][/div][div]سلام قبلا ازسامانه پارسیان جهت شارژاستفاده میکردم ومشکلی نبود اما ازدیروز هر کاری می کنم به سامانه پرداخت پارسیان وصل نمیشم وسامانه پرداخت سامان نیز همش پیام خطا در پرذاخت میزنه مشکل از کجاست:idea: ممنون میشم راهنمایی کنید;)[/div][/quote]
دوستی عزیز برای بررسی مشکلات مربوط به شارژ بایستی با پشتیبانی بازی تماس بگیرید.
این کار رو هم از طریق بخش پشتیبانی داخل بازی بصورت ثبت تیکت میتونید انجام بدهید و هم با ارسال ایمیل به support@kingsera.com
ایمیل ارسالی باید از طریق ایمیل ثبت شده شما در زمان ثبت نام انجام شود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.