سلام دوستان
چطوری میشه نیروی متخصص شهر دیگه رو اسیر کرد ؟
من وقتی حمله میکنم میگه نیروهای شما 100٪ توان خودشون رو غارت کردن ولی اسیر نمیگیرن . این چطوریاس ؟؟؟
سلام دوستان
چطوری میشه نیروی متخصص شهر دیگه رو اسیر کرد ؟
من وقتی حمله میکنم میگه نیروهای شما 100٪ توان خودشون رو غارت کردن ولی اسیر نمیگیرن . این چطوریاس ؟؟؟
شاید هم قبلا یه نفر به اونجا حمله کرده و نیروی متخصص رو اسیر کرده باشه
نه فکر نکنم چون همین که از تحت حمایت والدین در اومد کوبیدمش )
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]شاید هم قبلا یه نفر به اونجا حمله کرده و نیروی متخصص رو اسیر کرده باشه[/div][/quote]
نه فکر نکنم چون همین که از تحت حمایت والدین در اومد کوبیدمش :))
شاید هم قبلا یه نفر به اونجا حمله کرده و نیروی متخصص رو اسیر کرده باشه
نه فکر نکنم چون همین که از تحت حمایت والدین در اومد کوبیدمش )
تحت حمایت والدین؟!
تحت حمایت از تازه واردین درسته
راستی بچه ها من بخوام یه شهر رو فارم کنم باید چه نبردو انتخاب کنم غارت؟
بعد اگه طرف نیرو نداشته باشه فقط دیورا سطح 10 بدون منجنیق یا دژکوپ نمیشه از شهر رد شد؟
[quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]شاید هم قبلا یه نفر به اونجا حمله کرده و نیروی متخصص رو اسیر کرده باشه[/div][/quote]
نه فکر نکنم چون همین که از تحت حمایت والدین در اومد کوبیدمش :))
[/div][/quote]
تحت حمایت والدین؟!:lol::lol::lol:
تحت حمایت از تازه واردین درسته:lol::lol:
راستی بچه ها من بخوام یه شهر رو فارم کنم باید چه نبردو انتخاب کنم غارت؟
بعد اگه طرف نیرو نداشته باشه فقط دیورا سطح 10 بدون منجنیق یا دژکوپ نمیشه از شهر رد شد؟
دوستان من تا حالا بیشتر از 10 بار غارت زدم نبرد زدم باز با خودشون 10 تا گندم میارن پس این نیروی متخصص کجاس که نمیارن با خودشون ؟
هرسری 80 تا 100 تا نیرو میرن میان ! دقیق کسی نمیدونه چجوری میشه اوردش ؟
دوستان من تا حالا بیشتر از 10 بار غارت زدم نبرد زدم باز با خودشون 10 تا گندم میارن پس این نیروی متخصص کجاس که نمیارن با خودشون ؟
هرسری 80 تا 100 تا نیرو میرن میان ! دقیق کسی نمیدونه چجوری میشه اوردش ؟
شما تو شهرداریتو یه نگاه بنداز.
بعدشم مطمعنی داشت نیروی متخصص؟
شاید یه نفر قبل شما گرفته ازش.
آره مطمینم چون اصلا به غیر من قبیله درست و حسابی نیس که به اینا حمله کنه ! همگی با هم حمایت تازه واردی رو تموم کردیم پس حتما دارن !
همش کارم شده لشکر کشی و غارت ولی نمیارن که نمیارن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شما تو شهرداریتو یه نگاه بنداز.
بعدشم مطمعنی داشت نیروی متخصص؟
شاید یه نفر قبل شما گرفته ازش.[/div][/quote]
آره مطمینم چون اصلا به غیر من قبیله درست و حسابی نیس که به اینا حمله کنه ! همگی با هم حمایت تازه واردی رو تموم کردیم پس حتما دارن !
همش کارم شده لشکر کشی و غارت ولی نمیارن که نمیارن :(
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.