آقایون عزیز.ای بابا . . . آیا شما هم واقعا میگید زمین نابووووووووووود میشه؟؟؟ ای واااااای شب یلدا هم پرید . . .اما همه دروغه . . . منم که جو گیر شدم تو سرور 7 تا ته ته سرباز ساختم و خرکی دورو برم و بردم هوا . . . حالا هم ناراحتم چون دل بچه ها رو شکستم.آقا برنامتون برای این روزای آخر چیه؟ مسوولان بازی هم بگن . . . البته اگه امکان داشت . . . آقایوووووووون توشه آخرت فراموش نکنید هاااااااااااااااااا . . .آقایون تو نظر سنجی هم شرکت به عمل آورید . . .
نظرسنجی
عشق دنیا
عشق بازی
عشق خدا
همه موارد
هیچکدام
این مطلب در 1391/09/27 22:35:23 نوشته شده است و در 1391/09/27 22:36:56 ویرایش شده است .
یه لرد قدیمی که از سرور ششم بازی و دوران طلایی عصر در سال 91-92 باقی مونده
بازماندگان عصر
آقایون عزیز.ای بابا . . . آیا شما هم واقعا میگید زمین نابووووووووووود میشه؟؟؟ ای واااااای شب یلدا هم پرید . . .اما همه دروغه . . . منم که جو گیر شدم تو سرور 7 تا ته ته سرباز ساختم و خرکی دورو برم و بردم هوا . . . حالا هم ناراحتم چون دل بچه ها رو شکستم.آقا برنامتون برای این روزای آخر چیه؟ مسوولان بازی هم بگن . . . البته اگه امکان داشت . . . آقایوووووووون توشه آخرت فراموش نکنید هاااااااااااااااااا . . .آقایون تو نظر سنجی هم شرکت به عمل آورید . . . ;):):D:P:lol::roll::mrgreen:
هیچ چیزی نمیشه حتی تاریک هم نمیشه.مثل قضیه انداختنلوگو پپسی رو ماه
وای تو دانشگاه یکی از بچه ها سر کلاس نمیاد میگه دنیا داره تموم میشه ساکشو بسته کمک های اولیه برداشته اصلا یه وضعیه
ما با کیا شدیم 75 میلیون
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هیچ چیزی نمیشه حتی تاریک هم نمیشه.مثل قضیه انداختنلوگو پپسی رو ماه[/div][/quote]
وای تو دانشگاه یکی از بچه ها سر کلاس نمیاد میگه دنیا داره تموم میشه ساکشو بسته کمک های اولیه برداشته اصلا یه وضعیه
ما با کیا شدیم 75 میلیون:roll::roll::roll::roll:
ما با کیا شدیم 75 میلیون
واقعا راست میگی ...
خوب کاره درست رو کرده ...
به خدا ما نمیدونستیم استاد گفت میدونید چرا نمیاد گفتم نه شما میدونید؟ گفت آره اینا رو گفت
مونده بودیم بخندیم یا به حالش افسوس بخوریم
این مطلب در 1391/09/28 12:55:54 نوشته شده است و در 1391/09/28 12:56:22 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هیچ چیزی نمیشه حتی تاریک هم نمیشه.مثل قضیه انداختنلوگو پپسی رو ماه[/div][/quote]
ما با کیا شدیم 75 میلیون:roll::roll::roll::roll:[/div][/quote]
واقعا راست میگی ... :shock:
خوب کاره درست رو کرده ... :lol:[/div][/quote]
به خدا ما نمیدونستیم استاد گفت میدونید چرا نمیاد گفتم نه شما میدونید؟ گفت آره اینا رو گفت
مونده بودیم بخندیم یا به حالش افسوس بخوریم:mrgreen:
ما با کیا شدیم 75 میلیون
واقعا راست میگی ...
حالا اگه هیچ اتفاقی نیفته بیچاره ضایع میشه
inera@att.net
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هیچ چیزی نمیشه حتی تاریک هم نمیشه.مثل قضیه انداختنلوگو پپسی رو ماه[/div][/quote]
مونده بودیم بخندیم یا به حالش افسوس بخوریم:mrgreen:[/div][/quote]
حالا اگه هیچ اتفاقی نیفته بیچاره ضایع میشه;)
ما با کیا شدیم 75 میلیون
واقعا راست میگی ...
حالا اگه هیچ اتفاقی نیفته بیچاره ضایع میشه
چی بگم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هیچ چیزی نمیشه حتی تاریک هم نمیشه.مثل قضیه انداختنلوگو پپسی رو ماه[/div][/quote]
مونده بودیم بخندیم یا به حالش افسوس بخوریم:mrgreen:[/div][/quote]
حالا اگه هیچ اتفاقی نیفته بیچاره ضایع میشه;)[/div][/quote]
چی بگم
با گسترش شایعه موسوم به پایان جهان، سه شبانه روز تاریکی طاقت فرسا، برخورد سیاره "نیبیرو" با زمین، در سراسر جهان و البته کشورمان تعداد زیادی از مردم تحت تاثیر واقع شده و جو مسمومی برای لایه های مختلف اجتماعی ایجاد میشود.
باختن توی طبیعت من نیست
با گسترش شایعه موسوم به پایان جهان، سه شبانه روز تاریکی طاقت فرسا، برخورد سیاره "نیبیرو" با زمین، در سراسر جهان و البته کشورمان تعداد زیادی از مردم تحت تاثیر واقع شده و جو مسمومی برای لایه های مختلف اجتماعی ایجاد میشود.:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.