داداش من یا مال فرزاد هم اتحادیمه یا برای هالیوود ماری هم خیلی سعی داره بگیرتش..ولی هی جاشو عوض میکنن بعدشم حمله هایی که از طرف گینکزها بهشون میشه خیلی سنگینه
این مطلب در 1391/09/27 20:03:31 نوشته شده است و در 1391/09/27 20:03:42 ویرایش شده است .
داداش من یا مال فرزاد هم اتحادیمه یا برای هالیوود ماری هم خیلی سعی داره بگیرتش..ولی هی جاشو عوض میکنن بعدشم حمله هایی که از طرف گینکزها بهشون میشه خیلی سنگینه
6 تا گزینه بیشتر نداشت .منم اتحاد یک تا 6 رو نوشتم البته میخواستم اتحاد 150 ام رو هم بنویسم چون میدونستم تو شهراشون با این جمعیت کم 5456465465656145454 میلیار قهرمان شوالیه سطح شونصد دارن.که نشد.
حالا نظرات رو بگید.به نظر من اتحاد وفادارن و کردان
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
6 تا گزینه بیشتر نداشت .منم اتحاد یک تا 6 رو نوشتم البته میخواستم اتحاد 150 ام رو هم بنویسم چون میدونستم تو شهراشون با این جمعیت کم 5456465465656145454 میلیار قهرمان شوالیه سطح شونصد دارن.که نشد.
مختصات رو داری
تو نمیتونی مث من باشی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]6 تا گزینه بیشتر نداشت .منم اتحاد یک تا 6 رو نوشتم البته میخواستم اتحاد 150 ام رو هم بنویسم چون میدونستم تو شهراشون با این جمعیت کم 5456465465656145454 میلیار قهرمان شوالیه سطح شونصد دارن.که نشد.
حالا نظرات رو بگید.به نظر من اتحاد وفادارن و کردان[/div][/quote]
مختصات رو داری
دقیق نمیدونم داداش ولی کم مونده سه ماهس.شاید تا یه هفته دیگه..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ادامه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]سرور 7 چقدر مونده؟[/div][/quote]
دقیق نمیدونم داداش ولی کم مونده سه ماهس.شاید تا یه هفته دیگه..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ادامه:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.