می خواستم بدونم از ابادی هایی قابلیت تسخیر نداره مثلا فاصلش با شهرم 5 خونه است میتونم بهش حمله کنم و غارتش کنم؟؟؟؟
میخواستم بدونم سرور۲۷ چند روز است ؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
غارت از ابادی ها 1392/06/09 22:35:31
می خواستم بدونم از ابادی هایی قابلیت تسخیر نداره مثلا فاصلش با شهرم 5 خونه است میتونم بهش حمله کنم و غارتش کنم؟؟؟؟
میخواستم بدونم سرور۲۷ چند روز است ؟
|
|
1392/06/09 22:41:29
از ابادی ها نمیشه غارت زد ولی میشه برا افزایشرتبه مهاجمین بهشون حمله زد و نیروهای توشونو کشت
اللهم صل علی محمد و علی آل محمد(کپی کنیدثواب داره)
|
|
1392/06/09 22:52:11
آبادی های گینگیزها در اطراف شهرهای بازیکنان بنا می شوند و در هر کدام انبارهایی از منابع توسط گینگیزها قرارداده شده است. شما می توانید این آبادی ها را تسخیر نمایید و با اعزام نیروهای متخصص خود به این آبادی ها، تولید منابع در شهر خود را افزایش دهید.برای تسخیر یک آبادی حضور یک قهرمان در آن لشکرکشی کافی می باشد. البته این قهرمان باید در انتهای آن نبرد حتما زنده باشد.شما با در سطح 10 عمارت قهرمانان خود می توانید آبادی اول و در سطح 20 آبادی دوم را تسخیر نمایید. پس در هر شهر نمی توانید بیش از دو آبادی را تسخیر نمایید.پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.
هر نیروهای متخصص می تواند 5% تولید شهر شما را بالا ببرد. در ضمن با ارسال منجم به آبادی ها به ازای هر منجم 20% تولید سایر نیروهای متخصص در آن واحه افزایش می یابد. دقت کنید که ارسال منجم به تنهایی هیچ کاربردی ندارد. نیروی متخصص برای استخراج آبادی های گندمی : کشاورز، برای آبادی های با ذخایره آهن، صنعتگر و برای آبادی های با ذخایر چوب نجار و برای آبادی های با ذخایر سنگ، معمار می باشد. دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/06/11 00:40:21
فقط باید تسخیر کنی اونم حداکثر فاصله 3 خانه
تو غارت هیچ چی به دست نمیاری فقط تلفات میدی تسخیرم باید با قهرمان باشه اگه قهرمان نداشته باشی بازم چیزی به دست نمیرسه وبلاگم:
tafrihkade.blogfa.com |
|
1392/06/11 00:42:00
اصلا امکان غارت آبادی ها نیست ... S
H A R V |
|
1392/06/11 00:44:35
از کجا باید فهمید که تو سروری که هستی گنجینه مخفی تو ابادی هاش داره؟؟
مثلا سرور 16 داره؟؟ من امضا بلد نیستم، انگشت هم بزنم قبوله؟؟؟!!
یک اکانت توی s17 دارم که میفروشم،خریداران پیام بدن! |
|
1392/06/11 01:10:26
فکر کنم هنوز این گنجینه های مخفی وارد بازی نشدن |
منوی کاربری
|
||