سلام به همگی
من در سرور 16 اکانت دارم همینطور در 17 که به تازگی ثبت نام کردم اما با سرور 17 بازی نمیکنم خواستم اونو حذف کنم از کجا و چطور باید اینکارو بکنم
لطفا دوستان راهنمایی کنید
.
.
شجاعت یعنی : بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار
.
.
سلام به همگی
من در سرور 16 اکانت دارم همینطور در 17 که به تازگی ثبت نام کردم اما با سرور 17 بازی نمیکنم خواستم اونو حذف کنم از کجا و چطور باید اینکارو بکنم
لطفا دوستان راهنمایی کنید:?:
سلام به همگی
حذف اکانت نکن برات سابقه بازی می شه تو سرور های دیگه سکه می ده این کار رو نکن
خدا برام دعوتنامه فرستاد رد کردم باهام دیپلماسی برقرار کردرد کردم گفت جانشینم کـن بعضی وقتا سر می زنم دیدم شدم کله گنده
[quote][div][b]actives[/b][/div][div]سلام به همگی
لطفا دوستان راهنمایی کنید:?:[/div][/quote]
حذف اکانت نکن برات سابقه بازی می شه تو سرور های دیگه سکه می ده این کار رو نکن
سلام به همگی
داداش از طریق تنظیمات می تونی حذف کنی ولی به ضررته باباته هر سرور سابقه 10 سکه بهت تو سرورای بعد تعلق می گیره
[quote][div][b]actives[/b][/div][div]سلام به همگی
لطفا دوستان راهنمایی کنید:?:[/div][/quote]
داداش از طریق تنظیمات می تونی حذف کنی ولی به ضررته باباته هر سرور سابقه 10 سکه بهت تو سرورای بعد تعلق می گیره
شمایی که میگید حذف نکن برای اینکار 2راه حل وجود داره : بعد از حذف اکانت دوباره ثبت نام کنیم در صورتی که ظرفیت تکمیل نباشه- اگه تکمیل بود و اگه مولتی داشتین و براتون مهم نبود اکانت اون رو انتقال میدید به اصلیه
inera@att.net
شمایی که میگید حذف نکن برای اینکار 2راه حل وجود داره : بعد از حذف اکانت دوباره ثبت نام کنیم در صورتی که ظرفیت تکمیل نباشه- اگه تکمیل بود و اگه مولتی داشتین و براتون مهم نبود اکانت اون رو انتقال میدید به اصلیه
نه بابا ، توضیح زیادی نداده!! کجای راهنما گفته حذف اکانت و سابقه و این چیزارو؟؟
inera@att.net
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]تو راهنما توضیح داده [/div][/quote]
نه بابا ، توضیح زیادی نداده!! کجای راهنما گفته حذف اکانت و سابقه و این چیزارو؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.