اگه به شما لطف ندارند اما در عوض به ما روزی 5 بار حمله می کنند و شکست می خورند اخه بدبخت ها چرا حمله می کنید
فرق اردوگاه رو با شهر ها(که حمله میزنن) نمیدونی ؟
دیشب بهم 4 بار حمله کردن هر 4 بارشم به شهر های ضعیفم حمله کردن ترسو ها
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]fafa222[/b][/div][div]اگه به شما لطف ندارند اما در عوض به ما روزی 5 بار حمله می کنند و شکست می خورند اخه بدبخت ها چرا حمله می کنید[/div][/quote]
فرق اردوگاه رو با شهر ها(که حمله میزنن) نمیدونی ؟[/div][/quote]
دیشب بهم 4 بار حمله کردن هر 4 بارشم به شهر های ضعیفم حمله کردن ترسو ها:lol:
اگه به شما لطف ندارند اما در عوض به ما روزی 5 بار حمله می کنند و شکست می خورند اخه بدبخت ها چرا حمله می کنید
چرا تو سرور15 به ما حمله نمیکنن؟؟
این مطلب در 1392/06/09 15:37:31 نوشته شده است و در 1392/06/09 15:37:39 ویرایش شده است .
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]fafa222[/b][/div][div]اگه به شما لطف ندارند اما در عوض به ما روزی 5 بار حمله می کنند و شکست می خورند اخه بدبخت ها چرا حمله می کنید[/div][/quote]
دیشب بهم 4 بار حمله کردن هر 4 بارشم به شهر های ضعیفم حمله کردن ترسو ها:lol:[/div][/quote]
نمی دونم من دارم سرور 4 رو میگم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]fafa222[/b][/div][div]اگه به شما لطف ندارند اما در عوض به ما روزی 5 بار حمله می کنند و شکست می خورند اخه بدبخت ها چرا حمله می کنید[/div][/quote]
دیشب بهم 4 بار حمله کردن هر 4 بارشم به شهر های ضعیفم حمله کردن ترسو ها:lol:[/div][/quote]
چرا تو سرور15 به ما حمله نمیکنن؟؟[/div][/quote]
سرور 4 فک کنم یه یه سالی می شه سرور 4 تموم شده
خدا برام دعوتنامه فرستاد رد کردم باهام دیپلماسی برقرار کردرد کردم گفت جانشینم کـن بعضی وقتا سر می زنم دیدم شدم کله گنده
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]fafa222[/b][/div][div]اگه به شما لطف ندارند اما در عوض به ما روزی 5 بار حمله می کنند و شکست می خورند اخه بدبخت ها چرا حمله می کنید[/div][/quote]
چرا تو سرور15 به ما حمله نمیکنن؟؟[/div][/quote]
نمی دونم من دارم سرور 4 رو میگم[/div][/quote]
سرور [b]4[/b] فک کنم یه یه سالی می شه سرور 4 تموم شده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.