ali kordi
داشتم توی پیاده رو راه میرفتم یهو صدایی نازل شد که همونجا وایسا دیگه قدم برندار من بی اختیار موندم یهو یه آجر از بالای ساختمان نیمه کاره افتاد جلوی من جلوتر رفتم تا از خیابون رد بشم که دوباره صدا نازل شد که وایسا الان رد نشو، من موندم و دیدم که یه ماشین با سرعت زیاد از اون سمت پیچ اومد و رد شد گفتم: تو کی هستی؟ جواب اومد: من فرشته نجات تو هستم. گفتم: ای احمق! پس اون موقع که واسه اولین بار داشتم وارد سایت عصر پادشاهان میشدم کدوم گوری بودی؟
اگه خوشت اومد لایک کن
والا 2بار رشته اومد سراغم من گفتم ول کن
میرم بازی هرچی شد شد دیگه
این مطلب در 1392/06/03 12:18:32 نوشته شده است و در 1392/06/03 12:18:52 ویرایش شده است .
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]داشتم توی پیاده رو راه میرفتم یهو صدایی نازل شد که همونجا وایسا دیگه قدم برندار من بی اختیار موندم یهو یه آجر از بالای ساختمان نیمه کاره افتاد جلوی من جلوتر رفتم تا از خیابون رد بشم که دوباره صدا نازل شد که وایسا الان رد نشو، من موندم و دیدم که یه ماشین با سرعت زیاد از اون سمت پیچ اومد و رد شد گفتم: تو کی هستی؟ جواب اومد: من فرشته نجات تو هستم. گفتم: ای احمق! پس اون موقع که واسه اولین بار داشتم وارد سایت عصر پادشاهان میشدم کدوم گوری بودی؟
اگه خوشت اومد لایک کن[/div][/quote]
والا 2بار رشته اومد سراغم من گفتم ول کن:lol::lol::lol::lol::lol:میرم بازی هرچی شد شد دیگه