تو سرور 17 ثبت نام میکنم ولی وقتی میزنم تکمیل ثبت نام فقط بارگزاری میکنه و ثبت نامم تکمیل نمیشه!!!
خب این چه وضعشه؟؟ 1روز از سرور گذشت من هنوز اکانت ندارم
تو سرور 17 ثبت نام میکنم ولی وقتی میزنم تکمیل ثبت نام فقط بارگزاری میکنه و ثبت نامم تکمیل نمیشه!!!
خب این چه وضعشه؟؟ 1روز از سرور گذشت من هنوز اکانت ندارم:cry:
واسه من هم نمیشه.کوکی هم پاک کردم . با هر مرور گری هم بگی رفتم ولی باز نشد .نمیدونم چطوریه که اگه اکانت مرکزی نداشته باشی و بخوای یه دونه بسازی ثبت نام میکنه ولی اگه اکانت مرکزی داشته باشی ثبت نام نمیکنه .دیگه سرور 17 واسه ما پر!
واسه من هم نمیشه.کوکی هم پاک کردم . با هر مرور گری هم بگی رفتم ولی باز نشد .نمیدونم چطوریه که اگه اکانت مرکزی نداشته باشی و بخوای یه دونه بسازی ثبت نام میکنه ولی اگه اکانت مرکزی داشته باشی ثبت نام نمیکنه .دیگه سرور 17 واسه ما پر!
خوب توی پیش ثبت نام اسم اکانتو ثبت نکردی؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]lord homan[/b][/div][div]واسه من هم نمیشه.کوکی هم پاک کردم . با هر مرور گری هم بگی رفتم ولی باز نشد .نمیدونم چطوریه که اگه اکانت مرکزی نداشته باشی و بخوای یه دونه بسازی ثبت نام میکنه ولی اگه اکانت مرکزی داشته باشی ثبت نام نمیکنه .دیگه سرور 17 واسه ما پر![/div][/quote]
خوب توی پیش ثبت نام اسم اکانتو ثبت نکردی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.