من آرزوم اینه که بشم نفر اول داخل یه سرور بعد یه اتحاد بزنم.با همه اتحاد های دیگه اعلام جنگ کنم.
فقط ناراتو
من آرزوم اینه که بشم نفر اول داخل یه سرور بعد یه اتحاد بزنم.با همه اتحاد های دیگه اعلام جنگ کنم.:mrgreen::mrgreen:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
کدوم یک رو دوست داشتین تو عصر پادشاهان داشته باشین؟
سرباز بینهایت با این راحت کتیبه گنجینه فارم تپل بدست میارم
[quote][div][b]دودل[/b][/div][div]کدوم یک رو دوست داشتین تو عصر پادشاهان داشته باشین؟[/div][/quote]
سرباز بینهایت با این راحت کتیبه گنجینه فارم تپل بدست میارم
باهوشان عزیز
شما باسکه به همش میرسین
این قد به کتیبه رای ندین
تو با سکه ما با سرباز کی میبره؟
معلومه باسکه بینهایت چون میتونی باسکه حتی بازی عصرپادشاهنم روبخری.* همینه.به خدا
نیروی بی نهایت بهتره ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]حسام3[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]باهوشان عزیز
شما باسکه به همش میرسین
این قد به کتیبه رای ندین
:ugeek::ugeek:[/div][/quote]
تو با سکه ما با سرباز کی میبره؟[/div][/quote]
معلومه باسکه بینهایت چون میتونی باسکه حتی بازی عصرپادشاهنم روبخری.کلش همینه.به خدا:lol:[/div][/quote]
نیروی بی نهایت بهتره ...
نیروی بینهایت بهتر نیست عاقادیدی گندمت تموم شد نیروهات مردن عایا کشتن نیرو کار درستی است عایا
پس پارکینگ و محافظت به چه درد میخوره ... ؟
پس غارت به چه درد میخوره ...
بعضیا فکر میکنن سکه معجزه میکنه بلکه فقط به بازی سرعت میبخشه ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]نیروی بینهایت بهتر نیست
[b][i]عاقا[/i][/b]دیدی گندمت تموم شد نیروهات مردن
[b][i]عایا[/i][/b] کشتن نیرو کار درستی است [b][i]عایا[/i][/b][/div][/quote]
پس پارکینگ و محافظت به چه درد میخوره ... ؟
پس غارت به چه درد میخوره ...
بعضیا فکر میکنن سکه معجزه میکنه بلکه فقط به بازی سرعت میبخشه ... :roll:
باهوشان عزیز
شما باسکه به همش میرسین
این قد به کتیبه رای ندین
تو با سکه ما با سرباز کی میبره؟
معلومه کسی که با سکه هستش.چون اگه نیرو داشتهباشی اما سکه ای نباشه که منابعت رو زیاد کنه چی؟
با سکه به همه چیز می رسی.
یعنی با سکه سرباز بینهایت داری؟؟؟ بی نهایتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]م[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]باهوشان عزیز
شما باسکه به همش میرسین
این قد به کتیبه رای ندین
:ugeek::ugeek:[/div][/quote]
تو با سکه ما با سرباز کی میبره؟[/div][/quote]
معلومه کسی که با سکه هستش.چون اگه نیرو داشتهباشی اما سکه ای نباشه که منابعت رو زیاد کنه چی؟
با سکه به همه چیز می رسی.:P[/div][/quote]
یعنی با سکه سرباز بینهایت داری؟؟؟ بی نهایتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.