این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون
منم عکس ندارم
ولی اگه فعال باشه تو یه جدول خلاصه وضعیت جمعیت و منابع و نیرو همه شهراتو میزاره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]rezajoon78[/b][/div][div]این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون [/div][/quote]
منم عکس ندارم
این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون
منم عکس ندارم
منم میخواستم همینو بگم ولی دیر رسیدم
اللهم صل على محمد و آل محمد(کپی کنیدثواب داره)
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]rezajoon78[/b][/div][div]این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون [/div][/quote]
منم عکس ندارم
[/div][/quote]
منم میخواستم همینو بگم ولی دیر رسیدم:|
ممنون
منم عکس ندارم
راستی برادر توی امضات ما باید کجارو کلیک کنیم؟
اللهم صل على محمد و آل محمد(کپی کنیدثواب داره)
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]rezajoon78[/b][/div][div]این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون [/div][/quote]
منم عکس ندارم
[/div][/quote]
راستی برادر توی امضات ما باید کجارو کلیک کنیم؟:roll:
ممنون
به درد اونایی میخوره که خیلی شهر دارن
مثلا بیشتر از 25 تا شهر دارن به درد اونا میخوره
من سرور 9 چون شهرام زیاد بود چند بار ازش استفاده کردم
پدرامم
[quote][div][b]rezajoon78[/b][/div][div]این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون [/div][/quote]
من سرور 9 چون شهرام زیاد بود چند بار ازش استفاده کردم :mrgreen:
ممنون
من سرور 9 چون شهرام زیاد بود چند بار ازش استفاده کردم
ممنون
ما خودمون بلد نیستیم توی کاغذ امضا کنیم . چه برسه به اینکه امضا رو هم تایپ کنیم .
[quote][div][b]frya_2[/b][/div][div][quote][div][b]rezajoon78[/b][/div][div]این داشبورد مدیریت شهر ها که هست . هر کی فعال داره لینک عکسشو بزاره ببینیم چجوریه اگه خوب بود ما هم استفاده کنیم .
ممنون [/div][/quote]
من سرور 9 چون شهرام زیاد بود چند بار ازش استفاده کردم :mrgreen:[/div][/quote]
ممنون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.