بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.
چرا کسی نیاد ...
من تو 15 هم هستم 17 هم میام ...
تازه پیش ثبت نام شروع شده 1 هفته مونده ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div]بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.[/div][/quote]
چرا کسی نیاد ...
بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.
چرا کسی نیاد ...
داش حسین اگه سرور15 خوب باشه اکانتت مجبوری نیای چون مرحله دوم 5شهریور و بعد از شروع اس17 هست برای همین میگم
اتحاد lords forum تو سرور17 کولاکه
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div]بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.[/div][/quote]
چرا کسی نیاد ...
تازه پیش ثبت نام شروع شده 1 هفته مونده ...[/div][/quote]
داش حسین اگه سرور15 خوب باشه اکانتت مجبوری نیای چون مرحله دوم 5شهریور و بعد از شروع اس17 هست برای همین میگم;)
چرا کسی نیاد ...
داش حسین اگه سرور15 خوب باشه اکانتت مجبوری نیای چون مرحله دوم 5شهریور و بعد از شروع اس17 هست برای همین میگم
میدونم ولی بازی میکنم به هر حال ...
تازه خیلی ها هم هستند که تو سرور های گذشته بازی نمیکنن ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div]بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.[/div][/quote]
چرا کسی نیاد ...
تازه پیش ثبت نام شروع شده 1 هفته مونده ...[/div][/quote]
داش حسین اگه سرور15 خوب باشه اکانتت مجبوری نیای چون مرحله دوم 5شهریور و بعد از شروع اس17 هست برای همین میگم;)[/div][/quote]
میدونم ولی بازی میکنم به هر حال ... ;)
تازه خیلی ها هم هستند که تو سرور های گذشته بازی نمیکنن ... ;)
قهرمان های سرور9 که دیگه بازیشون تموم شده
[quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div]بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.[/div][/quote]
قهرمان ها؟؟؟
اتحاد lords forum تو سرور17 کولاکه
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div]بچه ها کی میخواد بره سرور17.اونایی که حرفه ای هستن که خودشون تو یه سرور مشغول اس های دیگن بچه مدرسه ای هام که نمیان.کلا2000نفرم نمیان.[/div][/quote]
قهرمان های سرور9 که دیگه بازیشون تموم شده[/div][/quote]
:D:D:Dقهرمان ها؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.