یه سوالی برام پیش اومد. الان این گزینه حذف تیکت توی قسمت پشتیبانی فقط برای حذف شدن از لیست خودمون هست یا توی خود پشتیبانی هم حذف میشه؟
مثلا اگه یه تیکت زدیم ولی قبل اینکه پشتیبانی اونو ببینه حذفش کنیم دیگه نمیبینه یا میبینه؟؟؟
inera@att.net
یه سوالی برام پیش اومد. الان این گزینه حذف تیکت توی قسمت پشتیبانی فقط برای حذف شدن از لیست خودمون هست یا توی خود پشتیبانی هم حذف میشه؟
مثلا اگه یه تیکت زدیم ولی قبل اینکه پشتیبانی اونو ببینه حذفش کنیم دیگه نمیبینه یا میبینه؟؟؟
من یه تیکت داشتم منتظر جواب بودم حذف کردم دیگه پاسخی نیومد
بخاطر همین احتمالا از لیست اونا هم حذف شده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه سوالی برام پیش اومد. الان این گزینه حذف تیکت توی قسمت پشتیبانی فقط برای حذف شدن از لیست خودمون هست یا توی خود پشتیبانی هم حذف میشه؟
مثلا اگه یه تیکت زدیم ولی قبل اینکه پشتیبانی اونو ببینه حذفش کنیم دیگه نمیبینه یا میبینه؟؟؟[/div][/quote]
من یه تیکت داشتم منتظر جواب بودم حذف کردم دیگه پاسخی نیومد
بخاطر همین احتمالا از لیست اونا هم حذف شده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.