اقایون توجه کنید. من دیروز از پیام یکی تو چت اتحاد یوزر پس در آوردم سربازای طرفو زدم به این دیروز سر جوایز اعصابم خورد بود. الانم قرار نیست بزنمش.
اقایون توجه کنید. من دیروز از پیام یکی تو چت اتحاد یوزر پس در آوردم سربازای طرفو زدم به این :lol: دیروز سر جوایز اعصابم خورد بود. الانم قرار نیست بزنمش.
اقایون توجه کنید. من دیروز از پیام یکی تو چت اتحاد یوزر پس در آوردم سربازای طرفو زدم به این دیروز سر جوایز اعصابم خورد بود. الانم قرار نیست بزنمش.
تو نمیزنی تو که زدی بقیه هم ریختن رو سرم از شهر 10 و 11 هم 30 هزارتا کشتن دیشب فقط
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]اقایون توجه کنید. من دیروز از پیام یکی تو چت اتحاد یوزر پس در آوردم سربازای طرفو زدم به این :lol: دیروز سر جوایز اعصابم خورد بود. الانم قرار نیست بزنمش. [/div][/quote]
تو نمیزنی تو که زدی بقیه هم ریختن رو سرم از شهر 10 و 11 هم 30 هزارتا کشتن دیشب فقط
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.