ابرقهرمان مورد علاقه تون کیه و چرا اونو دوست دارید؟
مال من:اسپایدرمن
چون:خیلی مسئولیت پذیر و قوی و باهوشه بعلاوه اون یه فضایی نیست که از فضا اومده باشه یا یه میلیونر که با پولاش سلاح بخره و با شروران مبارزه کنه.اون یکی از ماست
نمیدانم دنیا........نمیدانم
چون:خیلی مسئولیت پذیر و قوی و باهوشه بعلاوه اون یه فضایی نیست که از فضا اومده باشه یا یه میلیونر که با پولاش سلاح بخره و با شروران مبارزه کنه.اون یکی از ماست
تو چند سالته؟؟؟
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]پوپا[/b][/div][div]ابرقهرمان مورد علاقه تون کیه و چرا اونو دوست دارید؟
چون:خیلی مسئولیت پذیر و قوی و باهوشه بعلاوه اون یه فضایی نیست که از فضا اومده باشه یا یه میلیونر که با پولاش سلاح بخره و با شروران مبارزه کنه.اون یکی از ماست[/div][/quote]
:evil: تو چند سالته؟؟؟
تو چند سالته؟؟؟
12 سالمه.چرا؟؟؟
نمیدانم دنیا........نمیدانم
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]پوپا[/b][/div][div]ابرقهرمان مورد علاقه تون کیه و چرا اونو دوست دارید؟
چون:خیلی مسئولیت پذیر و قوی و باهوشه بعلاوه اون یه فضایی نیست که از فضا اومده باشه یا یه میلیونر که با پولاش سلاح بخره و با شروران مبارزه کنه.اون یکی از ماست[/div][/quote]
[/div][/quote]
12 سالمه.چرا؟؟؟
تو چند سالته؟؟؟
12 سالمه.چرا؟؟؟
می خواستم ببینم چند سالته که هنوز تو فکر اسپادیر من و بتمن و اینجور چیزایی
تازه باورشون هم داری!!!!
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]پوپا[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]پوپا[/b][/div][div]ابرقهرمان مورد علاقه تون کیه و چرا اونو دوست دارید؟
[/div][/quote]
12 سالمه.چرا؟؟؟[/div][/quote]
می خواستم ببینم چند سالته که هنوز تو فکر اسپادیر من و بتمن و اینجور چیزایی
:lol: تازه باورشون هم داری!!!!
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
این روزا همه توهم میزنند شما چطور؟:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این روزا همه توهم میزنند شما چطور؟:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
من که توهم نمیزنم ولی خب دادشم زیاد میزنه :?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.