من با کروم میام عصر پادشاهان ولی برای بیشتر سایتای دیگه با اکپسلورر میرم.تو نظرسنجی کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟؟؟
اونی که بیشتر استفاده میکنی و راضی هستی
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من با کروم میام عصر پادشاهان ولی برای بیشتر سایتای دیگه با اکپسلورر میرم.تو نظرسنجی کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟؟؟;)[/div][/quote]
اونی که بیشتر استفاده میکنی و راضی هستی
من هم با گوشی هم با pc هم با لپ تاپ مردم میام.کلا آدمی هستم که آن بودنو دوست دارم.
ولی کروم هم تو گوشی هم تو pc عالیه.
با گوشی مگه میشه اومد عصر پادشاهان؟چجوری میاد؟منظورم اینه که صفحه موبایل کوچیکه نمیشه
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من هم با گوشی هم با pc هم با لپ تاپ مردم میام.کلا آدمی هستم که آن بودنو دوست دارم.
ولی کروم هم تو گوشی هم تو pc عالیه.[/div][/quote]
با گوشی مگه میشه اومد عصر پادشاهان؟چجوری میاد؟منظورم اینه که صفحه موبایل کوچیکه نمیشه
من هم با گوشی هم با pc هم با لپ تاپ مردم میام.کلا آدمی هستم که آن بودنو دوست دارم.
اسه من 3.2 اینچه.نه خوبه.فقط باهاش انجمنو فیسبوکو یاهو میرم.خوبه در کل.سرعتشم از adsl خونه بهتره.
این مطلب در 1391/09/18 16:50:29 نوشته شده است و در 1391/09/18 16:50:45 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من هم با گوشی هم با pc هم با لپ تاپ مردم میام.کلا آدمی هستم که آن بودنو دوست دارم.
با گوشی مگه میشه اومد عصر پادشاهان؟چجوری میاد؟منظورم اینه که صفحه موبایل کوچیکه نمیشه[/div][/quote]
اسه من 3.2 اینچه.نه خوبه.فقط باهاش انجمنو فیسبوکو یاهو میرم.خوبه در کل.سرعتشم از adsl خونه بهتره.
اسه من 3.2 اینچه.نه خوبه.فقط باهاش انجمنو فیسبوکو یاهو میرم.خوبه در کل.سرعتشم از خونه adsl خونه بهتره.
مگه سرعتش چنده که از adsl بیشتره؟ مال خونتون چنده؟
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من هم با گوشی هم با pc هم با لپ تاپ مردم میام.کلا آدمی هستم که آن بودنو دوست دارم.
با گوشی مگه میشه اومد عصر پادشاهان؟چجوری میاد؟منظورم اینه که صفحه موبایل کوچیکه نمیشه[/div][/quote]
اسه من 3.2 اینچه.نه خوبه.فقط باهاش انجمنو فیسبوکو یاهو میرم.خوبه در کل.سرعتشم از خونه adsl خونه بهتره.
[/div][/quote]
مگه سرعتش چنده که از adsl بیشتره؟ مال خونتون چنده؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.