سلام من نمیخوام مشکلاتو بگم ولی مجبورم بگم چرا به بازی دقت نمیشه چرا فرق های سرور جایزه بزرگ و سوپر اکسپرس مشخص نیست
به خدا نمیدونم چی بگم خودتون قضاوت کنید
سرور 9 سروری بود جایزه بزرگ که سرعت مهاجرا توش 14 خونه در ساعته پس یعنی 7 خونه رو رو تو 30 دقیقه 3و نیم خونه تو 15 دقیقه 1.75 خونه رو 7 دقیقه و30 ثانیه 0.875 خونه رو 3 دقیقه و 45 ثانیه باید بره
خوب این رو چه حسابی 1 خونه رو تو 6 مین میره یکی منو توجیح کنه شاید من حساب کتاب بلد نیستم تو ابتدایی به ما یاد دادن جدول تناسب بکشیم 14 تا خونه تو 60 مین 1 خونه تو چند مین خوب حلش چی بود 1 ضربدر60 تقسیم بر 14 که میشه 4 دقیقه و 17 ثانیه و9 صدم ثانیه
خوب این کجاش میشه 6 مین؟؟؟؟؟؟؟
حالا به خاطر 1 دقیقه و 32 ثانیه دعوا نمیکنم چون از این مهم تر هم هست
سرور سوپر اکسپرس که سرعت مهاجرا میرسه به 36 خونه در ساعت اگه شهر بخواهی بغلت بزنی یعنی 1 خونه اونم میشه 6 مین ای خداااااااا
اگه ثابته چرا تو راهنما سرعت بندی میکنید ؟؟
اگه مثل تناسب بخواهم حساب کنم 1خونه ضربدر 60 دقیقه تقسیم بر 36 خونه میشه 1 دقیقه و 40 ثانیه
به نظرتون تایپیک منطقیه یا نه جواب و تو نظر سنجی بدید
هرکی جوابشو میدونه بگه الکی تایپیک نیارید بالا
عه تشکر درست شده خوب حالا خدایی این تایپیک تشکر نداشت
hiiiiis jangjo khabide
به خدا نمیدونم چی بگم خودتون قضاوت کنید
سرور 9 سروری بود جایزه بزرگ که سرعت مهاجرا توش 14 خونه در ساعته پس یعنی 7 خونه رو رو تو 30 دقیقه 3و نیم خونه تو 15 دقیقه 1.75 خونه رو 7 دقیقه و30 ثانیه 0.875 خونه رو 3 دقیقه و 45 ثانیه باید بره
خوب این رو چه حسابی 1 خونه رو تو 6 مین میره یکی منو توجیح کنه شاید من حساب کتاب بلد نیستم تو ابتدایی به ما یاد دادن جدول تناسب بکشیم 14 تا خونه تو 60 مین 1 خونه تو چند مین خوب حلش چی بود 1 ضربدر60 تقسیم بر 14 که میشه 4 دقیقه و 17 ثانیه و9 صدم ثانیه
خوب این کجاش میشه 6 مین؟؟؟؟؟؟؟
حالا به خاطر 1 دقیقه و 32 ثانیه دعوا نمیکنم چون از این مهم تر هم هست
سرور سوپر اکسپرس که سرعت مهاجرا میرسه به 36 خونه در ساعت اگه شهر بخواهی بغلت بزنی یعنی 1 خونه اونم میشه 6 مین ای خداااااااا
اگه ثابته چرا تو راهنما سرعت بندی میکنید ؟؟
اگه مثل تناسب بخواهم حساب کنم 1خونه ضربدر 60 دقیقه تقسیم بر 36 خونه میشه 1 دقیقه و 40 ثانیه
به نظرتون تایپیک منطقیه یا نه جواب و تو نظر سنجی بدید
هرکی جوابشو میدونه بگه الکی تایپیک نیارید بالا
عه تشکر درست شده خوب حالا خدایی این تایپیک تشکر نداشت
نظرسنجی
- تایپک منطقیه
- تایپیک غیر منطقیه
این مطلب در 1392/05/15 08:29:06 نوشته شده است و در 1392/05/15 08:35:13 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide