اونایی که از سخت افزار یا نرم افزار چیزی سرشون میشه بیان
1392/05/14 19:48:51
آقا سلام.
من گرافیکم خراب شده!
مثلا موقعی که میرم تو بازی ها تصویر کلا بهم میریزه در صورتی که قبلا اینجوری نبود.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
گرافیکم مدل asus gt 610 2GB DDR3 هستش.
خداحافظ برای همیشه
آقا سلام.
من گرافیکم خراب شده!
مثلا موقعی که میرم تو بازی ها تصویر کلا بهم میریزه در صورتی که قبلا اینجوری نبود.
گرافیکت نیم سوز شده برا منم اینطوری شد بعد 2 هفته کامل سوخت که 160 تومن پول گرافیک جدیدم شد. یا شاید اتصالاتش کثیف شده. گرافیکتو در بیار محل اتصالاتشو با مسواک تمیز کن اگه حل نشد دنبال گرافیک جدید باش
روی این ایدی
f a t i d e
و
ʍԾɧԹʍԹԺЧбΙЧ
هستند
گرافیکت نیم سوز شده برا منم اینطوری شد بعد 2 هفته کامل سوخت که 160 تومن پول گرافیک جدیدم شد. یا شاید اتصالاتش کثیف شده. گرافیکتو در بیار محل اتصالاتشو با مسواک تمیز کن اگه حل نشد دنبال گرافیک جدید باش
آقا سلام.
من گرافیکم خراب شده!
درش بیار ببر بده بیرون برات تست کنن
اینطوری مطمعن تره
مشکلات سخت افزاری بدون دیدن قطعه و نصب و استفادش نشون نمیده
نمونش خوده من مادر بردم مشکل داشت
ار هر کی پرسیدم گفت مشکل فلانه و فلانه و فلان ولی یک نفر هم ذهنش سمت مادربردم نرفت تا دادم تست کردن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div]آقا سلام.
من گرافیکم خراب شده!
گرافیکم مدل asus gt 610 2GB DDR3 هستش.[/div][/quote]
درش بیار ببر بده بیرون برات تست کنن
اینطوری مطمعن تره
مشکلات سخت افزاری بدون دیدن قطعه و نصب و استفادش نشون نمیده
نمونش خوده من مادر بردم مشکل داشت
ار هر کی پرسیدم گفت مشکل فلانه و فلانه و فلان ولی یک نفر هم ذهنش سمت مادربردم نرفت تا دادم تست کردن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.