میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم
نخند بچه بی ادب
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]f a t i d e[/b][/div][div]میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
نخند بچه بی ادب :twisted:
نخند بچه بی ادب
بچه هایی که منو میشناسن میدونن من نبرد افکارو با 1 کامپیوتر 2 نفره با مولتیم میزنم
روی این ایدی
f a t i d e
و
ʍԾɧԹʍԹԺЧбΙЧ
هستند
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]f a t i d e[/b][/div][div]میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم[/div][/quote]
نخند بچه بی ادب :twisted:[/div][/quote]
بچه هایی که منو میشناسن میدونن من نبرد افکارو با 1 کامپیوتر 2 نفره با مولتیم میزنم
نخند بچه بی ادب
منم می خواستم این حقه رو بزنم پیغام داد از یک pc هستش
بچه بی ادب
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]f a t i d e[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]f a t i d e[/b][/div][div]میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم[/div][/quote]
بچه هایی که منو میشناسن میدونن من نبرد افکارو با 1 کامپیوتر 2 نفره با مولتیم میزنم[/div][/quote]
منم می خواستم این حقه رو بزنم پیغام داد از یک pc هستش:oops:[/div][/quote]
بچه بی ادب:evil:
نخند بچه بی ادب
منم می خواستم این حقه رو بزنم پیغام داد از یک pc هستش
بچه بی ادب
متاسفم براتون
از من بترس چون تازه بازیو بلد شدم خدایی خوشت اومد تشکرو بزن
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]f a t i d e[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]f a t i d e[/b][/div][div]میخوای اتلو ببری؟ من برات غروب شاید اومدم امتیاز جمع کنم با روشم[/div][/quote]
بچه هایی که منو میشناسن میدونن من نبرد افکارو با 1 کامپیوتر 2 نفره با مولتیم میزنم[/div][/quote]
منم می خواستم این حقه رو بزنم پیغام داد از یک pc هستش:oops:[/div][/quote]
بچه بی ادب:evil:[/div][/quote]
متاسفم براتون :o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.