انجمنی های عزیز به نظر شما بهترین رمز اکانت چیه ؟ یه رمز سخت بزاریم که به عقل جن هم نرسه مثل کاری که خودم کردم و الان داغ شدم
یا یک رمزی بزاریم که همیشه یادمون هست ؟ مثل شماره موبایل یا سال تولد و.......
اگه دلیل خودتون هم بگید ممنونم
نظرسنجی
رمز سخت بهتره
رمز آسون بهتره
انجمنی های عزیز به نظر شما بهترین رمز اکانت چیه ؟ یه رمز سخت بزاریم که به عقل جن هم نرسه مثل کاری که خودم کردم و الان داغ شدم
یه رمز 30-35 رقمی بزار مث من
مخلوطی از اعداد و حروف و سمبل ها
من یه بار همچین کاری کردم رمزش یادک رفت و یه دو تا عیب دیگه هم داشت طول میکشید تا تایپش کنم وسطش اشتباه میکردم چند بار باید رمز را از اول میزدم
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]یه رمز 30-35 رقمی بزار مث من
8-)[/div][/quote]
من یه بار همچین کاری کردم رمزش یادک رفت و یه دو تا عیب دیگه هم داشت طول میکشید تا تایپش کنم وسطش اشتباه میکردم چند بار باید رمز را از اول میزدم
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
ولی من چشم بسته بدون اشتباه میزنم
:)
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]یه رمز 30-35 رقمی بزار مث من
8-)[/div][/quote]
من یه بار همچین کاری کردم رمزش یادک رفت و یه دو تا عیب دیگه هم داشت طول میکشید تا تایپش کنم وسطش اشتباه میکردم چند بار باید رمز را از اول میزدم [/div][/quote]
رمز مثلا
28*♥ذذال fa A E ئ؟& N,.)PP
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]انجمنی های عزیز به نظر شما بهترین رمز اکانت چیه ؟ یه رمز سخت بزاریم که به عقل جن هم نرسه مثل کاری که خودم کردم و الان داغ شدم
اگه دلیل خودتون هم بگید ممنونم[/div][/quote]
رمز مثلا
28*♥ذذال fa A E ئ؟& N,.)PP
رمز باید توی ذهن بمونه تا مشکل پیش نیاد من یه رمز سخت گذاشتم و توی کامپیوترم ذخیره اش کردم یه کار پیش اومد رفتم خونه پدربزرگم با این که اونجا هم کامپیوتر داشت هم اینترنت چون رمزم را بلد نبودم نتوستم وارد اکانتم بشم تا بگید سوختم اومدم خونه سریع یه رمز اسون انتخاب کردم تا به امروزم ازش راضیم
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
رمز باید توی ذهن بمونه تا مشکل پیش نیاد من یه رمز سخت گذاشتم و توی کامپیوترم ذخیره اش کردم یه کار پیش اومد رفتم خونه پدربزرگم با این که اونجا هم کامپیوتر داشت هم اینترنت چون رمزم را بلد نبودم نتوستم وارد اکانتم بشم تا بگید سوختم اومدم خونه سریع یه رمز اسون انتخاب کردم تا به امروزم ازش راضیم
چند رقم؟؟؟؟؟؟
بازم غپی بازم غنپز؟؟؟؟
واقعا؟؟؟
من که 10 رقمیه
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
مگه مرض دارم دوروغ بگم ! عایا؟؟
:x[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]یه رمز 30-35 رقمی بزار مث من
8-)[/div][/quote]
:shock::shock::shock:
چند رقم؟؟؟؟؟؟
بازم غپی بازم غنپز؟؟؟؟:shock:
واقعا؟؟؟
من که 10 رقمیه[/div][/quote]
من یه چیزی بلدم یه کاری می کنم که همیشه رمز های سختم یادم بمونه خیلی اسون من اصالا نمیدونم رمزم چنده ولی میزنم رمزم9 رقمی هست و فقط 3 حرف اولش را حفظم بقیه هیچ بلد نیستم من یه روشی ابدا کردم حرفه ای
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]انجمنی های عزیز به نظر شما بهترین رمز اکانت چیه ؟ یه رمز سخت بزاریم که به عقل جن هم نرسه مثل کاری که خودم کردم و الان داغ شدم
من یه چیزی بلدم یه کاری می کنم که همیشه رمز های سختم یادم بمونه خیلی اسون من اصالا نمیدونم رمزم چنده ولی میزنم رمزم9 رقمی هست و فقط 3 حرف اولش را حفظم بقیه هیچ بلد نیستم من یه روشی ابدا کردم حرفه ای
یه مثال هم بزنم ظسثیزفلذتتئ7 من الان اینو یاد گرفتم در صورتی که اولین باره دارم میزنم کسی میتونه بگه چه جوری؟
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]انجمنی های عزیز به نظر شما بهترین رمز اکانت چیه ؟ یه رمز سخت بزاریم که به عقل جن هم نرسه مثل کاری که خودم کردم و الان داغ شدم
من یه چیزی بلدم یه کاری می کنم که همیشه رمز های سختم یادم بمونه خیلی اسون من اصالا نمیدونم رمزم چنده ولی میزنم رمزم9 رقمی هست و فقط 3 حرف اولش را حفظم بقیه هیچ بلد نیستم من یه روشی ابدا کردم حرفه ای[/div][/quote]
یه مثال هم بزنم ظسثیزفلذتتئ7 من الان اینو یاد گرفتم در صورتی که اولین باره دارم میزنم کسی میتونه بگه چه جوری؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.