سلام بچها هر کی که خواست گندم خور شهر اولش توی سرور 15 رو بگه و بگه چه نوع سربازایی داره توش.
سه چهار هفته پیش که هنوز نفروخته بودم 50 کیلو بود بیشترشم شمشیرزن بود
طبق آخرین آماریم که بعد فروختنش دارم الآن فارم شده
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]سلام بچها هر کی که خواست گندم خور شهر اولش توی سرور 15 رو بگه و بگه چه نوع سربازایی داره توش.[/div][/quote]
طبق آخرین آماریم که بعد فروختنش دارم الآن فارم شده:mrgreen:
من الان 487000 تا تقریبا گندوم خور شهر اولمه. که 130 کیلو نیزه دار و بقیش کماندار و شمشیرزنه
بابا سربازای خودت نه مولتیت.بچها من کی گفتم مولتی؟سربازای خودتونو لطفا بگید
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]من الان 487000 تا تقریبا گندوم خور شهر اولمه. که 130 کیلو نیزه دار و بقیش کماندار و شمشیرزنه:twisted:[/div][/quote]
من الان 487000 تا تقریبا گندوم خور شهر اولمه. که 130 کیلو نیزه دار و بقیش کماندار و شمشیرزنه
ماله خوده شهر اولم بدون دف هام 245000 تا
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]من الان 487000 تا تقریبا گندوم خور شهر اولمه. که 130 کیلو نیزه دار و بقیش کماندار و شمشیرزنه:twisted:[/div][/quote]
بابا سربازای خودت نه مولتیت.بچها من کی گفتم مولتی؟سربازای خودتونو لطفا بگید[/div][/quote]
ماله خوده شهر اولم بدون دف هام 245000 تا
سلام بچها هر کی که خواست گندم خور شهر اولش توی سرور 15 رو بگه و بگه چه نوع سربازایی داره توش.
بابا نگو به بقیه
هیچکس نمیدونه سریع عدم بزن
ولی شهر 1و2 مونده تا کلا فارم شه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]سلام بچها هر کی که خواست گندم خور شهر اولش توی سرور 15 رو بگه و بگه چه نوع سربازایی داره توش.[/div][/quote]
طبق آخرین آماریم که بعد فروختنش دارم الآن فارم شده:mrgreen:[/div][/quote]
بابا نگو به بقیه
بابا نگو به بقیه
شهر 1 که فارمه شهر دومشم 38000 نیزه دار 12500 شمشیرزن و 6600 تا کماندار داره. اینا واستدن من بزنمش خودشون حال کنن
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]سلام بچها هر کی که خواست گندم خور شهر اولش توی سرور 15 رو بگه و بگه چه نوع سربازایی داره توش.[/div][/quote]
بابا نگو به بقیه
ولی شهر 1و2 مونده تا کلا فارم شه[/div][/quote]
شهر 1 که فارمه:mrgreen: شهر دومشم 38000 نیزه دار 12500 شمشیرزن و 6600 تا کماندار داره. اینا واستدن من بزنمش خودشون حال کنن:lol:
بابا نگو به بقیه
شهر 1 که فارمه شهر دومشم 38000 نیزه دار 12500 شمشیرزن و 6600 تا کماندار داره. اینا واستدن من بزنمش خودشون حال کنن
کدشو میفرستی واسم(کد جاسوسی شهر دوم رو میگم)
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]سلام بچها هر کی که خواست گندم خور شهر اولش توی سرور 15 رو بگه و بگه چه نوع سربازایی داره توش.[/div][/quote]
بابا نگو به بقیه
ولی شهر 1و2 مونده تا کلا فارم شه[/div][/quote]
شهر 1 که فارمه:mrgreen: شهر دومشم 38000 نیزه دار 12500 شمشیرزن و 6600 تا کماندار داره. اینا واستدن من بزنمش خودشون حال کنن:lol:[/div][/quote]
کدشو میفرستی واسم(کد جاسوسی شهر دوم رو میگم)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.