با نیرو تخصصی منجم به جز پزشک قهرمان ها چه کاری میشه کرد؟
چرا داخل بازار همه منجم رو بی ارزش کردند مثلا 10 تا منجم میخوان 1 نجار میدن.یعنی اینقدر منجم بی ارزشه
به نام خدا
من سرور 14 بازی می کردم ولی چون حذف کردم میگه سابقه بازی در 1 سرور اخه چرا؟
چرا داخل بازار همه منجم رو بی ارزش کردند مثلا 10 تا منجم میخوان 1 نجار میدن.یعنی اینقدر منجم بی ارزشه:|
چرا داخل بازار همه منجم رو بی ارزش کردند مثلا 10 تا منجم میخوان 1 نجار میدن.یعنی اینقدر منجم بی ارزشه
چون تعداد منجم بیشتره منجم به هر ابادی هم میره
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]با نیرو تخصصی منجم به جز پزشک قهرمان ها چه کاری میشه کرد؟
چرا داخل بازار همه منجم رو بی ارزش کردند مثلا 10 تا منجم میخوان 1 نجار میدن.یعنی اینقدر منجم بی ارزشه:|[/div][/quote]
چون تعداد منجم بیشتره منجم به هر ابادی هم میره
داداشی شما عی کن با هم اتحاد یها مواعضه کین بهرتره
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]با نیرو تخصصی منجم به جز پزشک قهرمان ها چه کاری میشه کرد؟
چرا داخل بازار همه منجم رو بی ارزش کردند مثلا 10 تا منجم میخوان 1 نجار میدن.یعنی اینقدر منجم بی ارزشه:|[/div][/quote]
داداشی شما عی کن با هم اتحاد یها مواعضه کین بهرتره
پس چرا من 5 تا منجم به ابادی فرستادم حتی 2.5 درصد هم به منابعم زیاد نمیشه
باید همراه با متخصص دیگه ای باشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]پس چرا من 5 تا منجم به ابادی فرستادم حتی 2.5 درصد هم به منابعم زیاد نمیشه[/div][/quote]
باید همراه با متخصص دیگه ای باشه
اگه همراه یه متخصص دیگه باشه منبع هر دوشون رو به من اضافه می کنه
مثلا اگه به یه آبادی سنگ 1 معمار و 1 منجم بفرستی
معمار 5 درصد به تولید اضافه میکنه منجم 20 درصد به تولید معمار یعنی معمار 5 درصد منجم 1 درصد
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]اگه همراه یه متخصص دیگه باشه منبع هر دوشون رو به من اضافه می کنه[/div][/quote]
مثلا اگه به یه آبادی سنگ 1 معمار و 1 منجم بفرستی
معمار 5 درصد به تولید اضافه میکنه منجم 20 درصد به تولید معمار یعنی معمار 5 درصد منجم 1 درصد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.