کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
لطفا پیام بدید:?:[/div][/quote]
گلد ساپورت میشی؟
کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
تو میتونی کتیبه رو واسش بزنی ؟؟؟
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
گلد ساپورت میشی؟[/div][/quote]
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
اصلا معلوم نیست سرورش جایزه بزرگ باشه که کتیبه کوچکم داشته باشه!!!!!
ولی اگه به اندازه کافی گلد بخره میتونم
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
تو میتونی کتیبه رو واسش بزنی ؟؟؟[/div][/quote]
اصلا معلوم نیست سرورش جایزه بزرگ باشه که کتیبه کوچکم داشته باشه!!!!!
ولی اگه به اندازه کافی گلد بخره میتونم
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
ببخشید گلد ساپورت یعنی چی؟
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
یعنی از نظر مالی حمایتش کنی و براش سکه بخری
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]sinasal[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
ببخشید گلد ساپورت یعنی چی؟[/div][/quote]
یعنی از نظر مالی حمایتش کنی و براش سکه بخری
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
یعنی سکه میخری برام؟
[quote][div][b]sinasal[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
یعنی سکه میخری برام؟
لطفا پیام بدید
گلد ساپورت میشی؟
یعنی سکه میخری برام؟
مثلا چند تا؟
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده بشم؟
یعنی سکه میخری برام؟[/div][/quote]
مثلا چند تا؟
لطفا پیام بدید
یه نفر بیاد
رو اکانت شما
اکانتو پیش ببره
بعدا شما برنده شی؟
یعنی اون شخص حساب نمیشه؟عایا؟
حتما سکه هم میخوای بخره
عجب
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده [b]بشم[/b]؟
یه نفر بیاد
رو اکانت شما
اکانتو پیش ببره
بعدا شما برنده شی؟
حتما سکه هم میخوای بخره :lol:
عجب
لطفا پیام بدید
یه نفر بیاد
رو اکانت شما
اکانتو پیش ببره
بعدا شما برنده شی؟
حتما سکه هم میخوای بخره
عجب
چه سابقه ی درازی داری
من برات بازی مکینم تو 2هزار تا * بخر من سرورو فارم میکنم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]کی میتونه توی سرور 17 اکانت منو به طور حرفه ای پیش ببره یه طوری که حداقل یه کتیبه کوچک برنده [b]بشم[/b]؟
یه نفر بیاد
رو اکانت شما
اکانتو پیش ببره
بعدا شما برنده شی؟
حتما سکه هم میخوای بخره :lol:
عجب[/div][/quote]
چه سابقه ی درازی داری:|:|:|:|
من برات بازی مکینم تو 2هزار تا کسه بخر من سرورو فارم میکنم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.