توی راهنما نوشته :
تسخیر آبادی ها:
برای تسخیر یک آبادی باید با یک لشکر همراه با قهرمان به یک آبادی به صورت نبرد حمله کنید و تمام نیروهای گینگیز ساکن آن آبادی را از بین ببرید. البته دقت نمایید که شما آبادی هایی را می توانید تسخیر نمایید که فاصله آنها تا شهر شما کمتر از 3 خانه باشد( یعنی در یک مربع 7*7 به مرکزیت شهر شما)، اما ماجراجویی توسط قهرمان جهت بدست آوردن برخی گنجینه های مخفی تا شعاع 15 خانه در اطراف شهر شما امکان پذیر می باشد. البته تنها در برخی از سرورها خاص در آبادی ها گنجینه های مخفی قرار دارند.
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
توی راهنما نوشته :
تسخیر آبادی ها:
برای تسخیر یک آبادی باید با یک لشکر همراه با قهرمان به یک آبادی به صورت نبرد حمله کنید و تمام نیروهای گینگیز ساکن آن آبادی را از بین ببرید. البته دقت نمایید که شما آبادی هایی را می توانید تسخیر نمایید که فاصله آنها تا شهر شما کمتر از 3 خانه باشد( یعنی در یک مربع 7*7 به مرکزیت شهر شما)، اما ماجراجویی توسط قهرمان جهت بدست آوردن برخی گنجینه های مخفی تا شعاع 15 خانه در اطراف شهر شما امکان پذیر می باشد. البته تنها در برخی از سرورها خاص در آبادی ها گنجینه های مخفی قرار دارند.
والا نمیدونم
گفتم شاید توی سرور های قبلی بوده گفتم شاید کسی شمشیز قدرت و عصای حکمت رو تسخیر کرده باشه
اینم توی راهنما بود:
کته مهم: جوایز عادی بازی ( کلیدها، صندوقچه ها و سکه ها ) در اردوگاه های گینگیزها قرار دارند و در آبادی ها تنها جوایز مخفی قرار دارند. تعداد جوایز مخفی در سرورهای مختلف متفاوت می باشد. البته در برخی سرورها جوایز مخفی وجود ندارد و تنها جوایز عادی سرور فعال می باشند.
والا نمیدونم
گفتم شاید توی سرور های قبلی بوده گفتم شاید کسی شمشیز قدرت و عصای حکمت رو تسخیر کرده باشه
اینم توی راهنما بود::o
کته مهم: جوایز عادی بازی ( کلیدها، صندوقچه ها و سکه ها ) در اردوگاه های گینگیزها قرار دارند و در آبادی ها تنها جوایز مخفی قرار دارند. تعداد جوایز مخفی در سرورهای مختلف متفاوت می باشد. البته در برخی سرورها جوایز مخفی وجود ندارد و تنها جوایز عادی سرور فعال می باشند.
:mrgreen::mrgreen:
داری میگی سرور 1 و 2
من که تو سرور 2 نبودم ولی سرور 1 کلا چیز عجیبی بود
یه چیزایی میدیدی که شاخ در میاوردی
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]سرور 1 و 2[/div][/quote]
داری میگی سرور 1 و 2
داری میگی سرور 1 و 2
عزیزاینی ک توی سرور 1 و 2 بودن تعریف کنن مام بدونیم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]سرور 1 و 2[/div][/quote]
داری میگی سرور 1 و 2
یه چیزایی میدیدی که شاخ در میاوردی[/div][/quote]
عزیزاینی ک توی سرور 1 و 2 بودن تعریف کنن مام بدونیم;)
داری میگی سرور 1 و 2
عزیزاینی ک توی سرور 1 و 2 بودن تعریف کنن مام بدونیم
مثلا تو یه اکانت با جمعیت 13 به نام ریچارد شیردل 22000 تا منجم بود
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]سرور 1 و 2[/div][/quote]
داری میگی سرور 1 و 2
یه چیزایی میدیدی که شاخ در میاوردی[/div][/quote]
عزیزاینی ک توی سرور 1 و 2 بودن تعریف کنن مام بدونیم;)[/div][/quote]
مثلا تو یه اکانت با جمعیت 13 به نام ریچارد شیردل 22000 تا منجم بود :?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.