سلام برای سرور 17 یک بازیکن حرفه ای می خوام که اکانتمو ببره تو تاپ غارت و همچنین بازیکن خوبی باشه دوستی هم سر جاشه اگه کسی بود بگه منم 15000 تومن برای اکانت سکه می خرم که میشه 400 سکه در کل اگر کسی هست بگه
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
سلام برای سرور 17 یک بازیکن حرفه ای می خوام که اکانتمو ببره تو تاپ غارت و همچنین بازیکن خوبی باشه دوستی هم سر جاشه اگه کسی بود بگه منم 15000 تومن برای اکانت سکه می خرم که میشه 400 سکه در کل اگر کسی هست بگه
من هستم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]سلام برای سرور 17 یک بازیکن حرفه ای می خوام که اکانتمو ببره تو تاپ غارت و همچنین بازیکن خوبی باشه دوستی هم سر جاشه اگه کسی بود بگه منم 15000 تومن برای اکانت سکه می خرم که میشه 400 سکه در کل اگر کسی هست بگه[/div][/quote]
من هستم:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.