اینجا چقدر سکه گرونهراستی یه سوال داشتم می خواستم ببینم سکه رایگان هم داخل این بازی هدیه میدن یانه؟
نظرسنجی روهم لطفا جواب بدید
سه راه برای کسب سکه وجود داره
1-پول بدی بخری
2-اردوگاه گینگیز ها رو بزنی
3-کسب سکه رایگان که تازه گی ها برداشته شده
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]davod.k[/b][/div][div]اینجا چقدر سکه گرونه:(راستی یه سوال داشتم می خواستم ببینم سکه رایگان هم داخل این بازی هدیه میدن یانه؟
نظرسنجی روهم لطفا جواب بدید[/div][/quote]
سه راه برای کسب سکه وجود داره
1-پول بدی بخری
2-اردوگاه گینگیز ها رو بزنی
3-کسب سکه رایگان که تازه گی ها برداشته شده
سکه رایگان چچوری بوده
چجوری اردوگاه گینگیز ه رو بزنم؟ اونا کجان؟
سکه رایگان اینجوری بود که تو بازیکن دعوت می کردی و اون بازیکن با داشتن شرایطی بازی سکه رایگان می داد اردوگاه گینگیز هاهم بخش راهنما رو بخونی بهتر متوجه می شی
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]محمدحسین نامداری[/b][/div][div]سکه رایگان چچوری بوده
چجوری اردوگاه گینگیز ه رو بزنم؟ اونا کجان؟[/div][/quote]
سکه رایگان اینجوری بود که تو بازیکن دعوت می کردی و اون بازیکن با داشتن شرایطی بازی سکه رایگان می داد اردوگاه گینگیز هاهم بخش راهنما رو بخونی بهتر متوجه می شی
اینجا چقدر سکه گرونهراستی یه سوال داشتم می خواستم ببینم سکه رایگان هم داخل این بازی هدیه میدن یانه؟
خو مگه مجبورت کردن؟نخر
[quote][div][b]davod.k[/b][/div][div]اینجا چقدر سکه گرونه:(راستی یه سوال داشتم می خواستم ببینم سکه رایگان هم داخل این بازی هدیه میدن یانه؟
خو مگه مجبورت کردن؟نخر
داداش لازم نیست حتما سکه بخری
بدون سکه هم میتونی تا سطح بالا هم بیای و لی زیر 100 بخای باشی باید سکه مصرف کنی.
علیرضا من 30 نمیخوام 15 تومن شارژ کن واسه من
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
داداش لازم نیست حتما سکه بخری
بدون سکه هم میتونی تا سطح بالا هم بیای و لی زیر 100 بخای باشی باید سکه مصرف کنی.
علیرضا من 30 نمیخوام 15 تومن شارژ کن واسه من:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.