شما کدومو انتخاب می کنی؟
نظرسنجی
- پاپ بازی(جمعیت زیاد کردن)
- نظامی(کار روی ارتش)
وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
نوع بازی کردن 1392/05/06 13:25:17
شما کدومو انتخاب می کنی؟
نظرسنجی
وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری
|
|
1392/05/06 13:46:57
بدون پاپ چیزی نداری
بدون نیرو هم چیزی نداری جفتش مکمل همه نمیشه یه دونه رو انتخاب کرد بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1392/05/07 15:55:31
لازم نیست پاپ بزنی زیاد. فقط غارت مهمه که باهاش هم میشه پاپ بازی کرد هم سرباز ساخت سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید. در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد ما رفتیم خد |
|
1392/05/07 18:26:55
نه پاپ بازی زیاد لازم نیست واسه همینه فقط منابعو می برم بالا ارتش بسازم فقط ارتش اومد دیگه به منابع بالا بردنم احتیاجی نیست چون پاپ بازا رو له می کنی
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘ SHIRAZ |
اکانت های فعال کنونی |
1392/05/08 14:23:06
نظامی بهترین روشه
.When it's real ,you can't walk away
|
|
1392/05/08 16:28:06
به نظر من اول باید جایت رو حفظ کنی یعنی اول نیرو نظامی کافی داشته باشی تا بتونی فارم نشی بعد بزنی توی کار پاپ بعدش که تمام منابع و تمام ساختمان هایی که نیاز داشتی رو ساختی بعد بزن توی کار نظامی بزن تا می تونی همراهش غارت هم مزه میده
( پیش خودمون باشه من هیچ کدوم رو کار نمی کنم آخه حوصله داری اول تا حمله بهت نشده بزن پاپ کن خودت رو بعد از اول حمله بهت بزن توی کار نظامی) اللهــم صل على محمد و على آل محمد
همیشه سخت ترین نقشها به بهترین بازیگر داده میشود اگر زندگی سخت شد بدان بهترین بازیگری |
منوی کاربری
|
||