mighty lord
سلام.من از یکی جاسوسی میکنم ولی همیشه هروقت جاسوسی میزنم منابع مینویسه 0. البته بعضی وقتا بعضی منابعش یکم بالاتر میشه ولی خیلی کم،مثلا 700. غارت هم زدم دیدم چیزی گیرم نیومد.ولی مطمعنم منابع داره چون نیرو هم ساخته.بخاطر افزایش حجم مخفیگاه هست یا بخاطر چیز دیگه؟؟ (یعنی بخاطر اونه که نشون نمیده؟)
وقتی شما از طرف جاسوسی می کنید منابع خارج از مخفیگاه را به شما می گوید و شما باید احتمال دهید که ظرفیتش را با قابلت ها زیاد کرده یا نه وقتی شما جاسوسی می کنید از یک فارم احتمال دارد بازکن دیگری هم او را فارم بداند و بستگی به نوع سرور دارد که فاصله شما با ان فارم تایین شود اگر زیاد باشد احتمال دهید که بازیکنی دیگر به او حمله کرده و منابع ان را غارت کرده یا ان فارم انلاین بوده و وقتی دیده شما حمله می کنید چیزی ارتقا یا ساخته است
دیگه انجمن همیشه میام
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]سلام.من از یکی جاسوسی میکنم ولی همیشه هروقت جاسوسی میزنم منابع مینویسه 0. البته بعضی وقتا بعضی منابعش یکم بالاتر میشه ولی خیلی کم،مثلا 700. غارت هم زدم دیدم چیزی گیرم نیومد.ولی مطمعنم منابع داره چون نیرو هم ساخته.بخاطر افزایش حجم مخفیگاه هست یا بخاطر چیز دیگه؟؟ (یعنی بخاطر اونه که نشون نمیده؟)[/div][/quote]
وقتی شما از طرف جاسوسی می کنید منابع خارج از مخفیگاه را به شما می گوید و شما باید احتمال دهید که ظرفیتش را با قابلت ها زیاد کرده یا نه وقتی شما جاسوسی می کنید از یک فارم احتمال دارد بازکن دیگری هم او را فارم بداند و بستگی به نوع سرور دارد که فاصله شما با ان فارم تایین شود اگر زیاد باشد احتمال دهید که بازیکنی دیگر به او حمله کرده و منابع ان را غارت کرده یا ان فارم انلاین بوده و وقتی دیده شما حمله می کنید چیزی ارتقا یا ساخته است