بچه ها بشتابید فارم ها با کمک جن ها از خود دفاع میکند
1392/05/03 00:45:26
بچه ها بیاید ببینید این بابا فارم منه .
فارم ها دیگه دست به دامن جن و پری ها شدنند برید نگاه کنید خدایی نظر بدید چرا؟ حتی دیوار هم نداره بدبخت
اینم لینکش: http://www.uploadtak.com/images/f7846_Capture.png
نظرسنجی
جلل خالق دوره آخر زمونه
طبیعیه
Ƙєηѕнι
بچه ها بیاید ببینید این بابا فارم منه .:twisted:
فارم ها دیگه دست به دامن جن و پری ها شدنند برید نگاه کنید خدایی نظر بدید چرا؟ حتی دیوار هم نداره بدبخت :lol:
اینم لینکش: http://www.uploadtak.com/images/f7846_Capture.png:twisted:
میگم دیوارو نابود کردم دیوار نبوده
.
راستی شاید با دیدن انبار سربازا هجوم اوردن دیدن کسی تو شهر نیست حمله ور شدند برا غارت 2 نفر زیر دستو پا له شدنند؟نه؟
Ƙєηѕнι
میگم دیوارو نابود کردم دیوار نبوده:evil:
.
راستی شاید با دیدن انبار سربازا هجوم اوردن دیدن کسی تو شهر نیست حمله ور شدند برا غارت 2 نفر زیر دستو پا له شدنند؟:lol::lol::lol::D:twisted::mrgreen:نه؟
کلا خود شهر ( جمعیت اش + سطح دیوار + سطح قصر ) چند درصدی قدرت دفاعی دارند و همین چند درصد در میزان تلفات ارتش مهاجم تاثیر گذار می باشد.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
کلا خود شهر ( جمعیت اش + سطح دیوار + سطح قصر ) چند درصدی قدرت دفاعی دارند و همین چند درصد در میزان تلفات ارتش مهاجم تاثیر گذار می باشد.
اینجا انجمن عصر پادشاهانه، ساعت 6 صبح، فقط من و کارشناس بازی آنلاین هستیم
آی لاو یو روحـانی
چه ربطی داشت؟
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]اینجا انجمن عصر پادشاهانه، ساعت 6 صبح، فقط من و کارشناس بازی آنلاین هستیم
آی لاو یو روحـانی :lol:[/div][/quote]
چه ربطی داشت؟
آی لاو یو روحـانی
بحث سیاسی منوووووووووع
god is good
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]اینجا انجمن عصر پادشاهانه، ساعت 6 صبح، فقط من و کارشناس بازی آنلاین هستیم
بحث سیاسی منوووووووووع:evil:
آی لاو یو روحـانی
چه ربطی داشت؟
هیچ!
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]اینجا انجمن عصر پادشاهانه، ساعت 6 صبح، فقط من و کارشناس بازی آنلاین هستیم
چه ربطی داشت؟[/div][/quote]
هیچ!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.