سلام
بیشترین تولید منابعی که تا حالا داشتین چند بوده
من تو سرور 15 حدود
74000 تا تولید دارم دو تا ابادی دارم و افزایش 40 %
داداشی محل تاپیکت اشتباه هست تو بحت و گفتو گویه ازد بزن جواب بدیم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]aminhosseini[/b][/div][div]سلام
من تو سرور 15 حدود
74000 تا تولید دارم دو تا ابادی دارم و افزایش 40 %:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
داداشی محل تاپیکت اشتباه هست تو بحت و گفتو گویه ازد بزن جواب بدیم
من اصلا پاپ بازی نمیکنم.تا بازی شروع شد میرم سراغ سربازخونه و تاپایان بازی هرچقدر که ساختم اتک میدم و با منابعش پاپ بازی میکنم.من تا حالا شده با جمعیت 15 تا هم 300 تا نیرو بسازم.البته چیز عجیبی نیست(برای اونایی که سکه دارن)
s29
WOLF
...LOADING
JIST FOR FUN
:
من اصلا پاپ بازی نمیکنم.تا بازی شروع شد میرم سراغ سربازخونه و تاپایان بازی هرچقدر که ساختم اتک میدم و با منابعش پاپ بازی میکنم.من تا حالا شده با جمعیت 15 تا هم 300 تا نیرو بسازم.البته چیز عجیبی نیست(برای اونایی که سکه دارن)
15 تا جمعیت 300 تا سرباز؟؟؟؟؟؟؟؟
من پاپ باز ترین بازیکن عصر پادشاهانم تو سرور 16 170 تا جمعیت دارم اما یه دونه سربازم ندارم ونخواهم داشت
سلام دوستان:lol
15 تا جمعیت 300 تا سرباز؟؟؟؟؟؟؟؟
من پاپ باز ترین بازیکن عصر پادشاهانم تو سرور 16 170 تا جمعیت دارم اما یه دونه سربازم ندارم ونخواهم داشت:lol::lol::lol:
120 هزار تا بر ساعت؟!!!!
واسه من سرور 15 15 میلیون دارم تعداد سربازامم رو به افزایشه
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]من تا پس فردا میشه 120 هزارتا سرور 15:mrgreen:[/div][/quote]
داداش جمعیتت چقدره از 2800 تا بیشتره بدون که کمه[/div][/quote]
120 هزار تا بر ساعت؟!!!!:o
واسه من سرور 15 15 میلیون دارم تعداد سربازامم رو به افزایشه
این مطلب در 1392/05/01 21:22:36 نوشته شده است و در 1392/05/01 21:22:44 ویرایش شده است .
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]من تا پس فردا میشه 120 هزارتا سرور 15:mrgreen:[/div][/quote]
داداش جمعیتت چقدره از 2800 تا بیشتره بدون که کمه[/div][/quote]
کمه؟از این بیشتر نمیشه باهوش
جمعیتم 6500 تاس
سلام
من تو سرور 15 حدود 74000 تا تولید دارم دو تا ابادی دارم و افزایش 40 %
70 هزار
[quote][div][b]aminhosseini[/b][/div][div]سلام
من تو سرور 15 حدود 74000 تا تولید دارم دو تا ابادی دارم و افزایش 40 %:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
70 هزار:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.