سلام بچها نظرتون چیه همگی بریم توی یک اتحاد و با هم باشیم تو سرور 15؟مثلا اتحاد فوق قوی ♛0شاهزادگان پارسی0♛
این شوخی بود لطفا همتون بگید نظرتونو اگه با هم باشیم خیلی کیف میده
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
سلام بچها نظرتون چیه همگی بریم توی یک اتحاد و با هم باشیم تو سرور 15؟مثلا اتحاد فوق قوی ♛0شاهزادگان پارسی0♛:lol:
این شوخی بود لطفا همتون بگید نظرتونو اگه با هم باشیم خیلی کیف میده:mrgreen:
سلام بچها نظرتون چیه همگی بریم توی یک اتحاد و با هم باشیم تو سرور 15؟مثلا اتحاد فوق قوی ♛0شاهزادگان پارسی0♛
آره ولی سرور16
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]سلام بچها نظرتون چیه همگی بریم توی یک اتحاد و با هم باشیم تو سرور 15؟مثلا اتحاد فوق قوی ♛0شاهزادگان پارسی0♛:lol:
این شوخی بود لطفا همتون بگید نظرتونو اگه با هم باشیم خیلی کیف میده:mrgreen:[/div][/quote]
آره ولی سرور16
آره ولی سرور16
من دارم میگم 15. اصلا قرار این بود که سرور 15 همگی باهم باشیم ولی الان هر کی تو یه اتحاده 16 هم که بیاد دوباره مثل 15 میشه بعد یکی مثل من دوباه میاد این تاپیک رو میده بعد شما میاید میگید آره ولی سرور 17
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]سلام بچها نظرتون چیه همگی بریم توی یک اتحاد و با هم باشیم تو سرور 15؟مثلا اتحاد فوق قوی ♛0شاهزادگان پارسی0♛:lol:
این شوخی بود لطفا همتون بگید نظرتونو اگه با هم باشیم خیلی کیف میده:mrgreen:[/div][/quote]
آره ولی سرور16[/div][/quote]
من دارم میگم 15. اصلا قرار این بود که سرور 15 همگی باهم باشیم ولی الان هر کی تو یه اتحاده 16 هم که بیاد دوباره مثل 15 میشه بعد یکی مثل من دوباه میاد این تاپیک رو میده بعد شما میاید میگید آره ولی سرور 17:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.