این چه وضعشه دیگه چرا تیکتایی که میزنمو دیر جواب میدین؟
من تیکت میزنم به پشتیبانی میگم اکانتمو دزدیدن اون وقت اونا میگن به ما ربطی نداره.
واقعا چه بازی مزخرفیه با این پیگیری و پشتیبانی شون
نظرسنجی
موافقم
مخالفم
من تیکت میزنم به پشتیبانی میگم اکانتمو دزدیدن اون وقت اونا میگن به ما ربطی نداره.
واقعا چه بازی مزخرفیه با این پیگیری و پشتیبانی شون:evil::evil::evil::evil:
واقعا چه بازی مزخرفیه با این پیگیری و پشتیبانی شون
داداش پشتیبانی وای نستاده فقط واسه شمارو جواب بده چند هزار بازیکن به پشتیبانی تیکت میزنن پشتیبانی هم راست میگه دست اونا که نیست حتما خودت اشتباه کردی پشتیبانی وضیفه داره کل بازی ه ک نشه نه اینکه شما ه ک نشی خودتون اشتباه میکنید میکوبیدش تو سر پشیبانی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]این چه وضعشه دیگه چرا تیکتایی که میزنمو دیر جواب میدین؟
واقعا چه بازی مزخرفیه با این پیگیری و پشتیبانی شون:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
داداش پشتیبانی وای نستاده فقط واسه شمارو جواب بده چند هزار بازیکن به پشتیبانی تیکت میزنن پشتیبانی هم راست میگه دست اونا که نیست حتما خودت اشتباه کردی پشتیبانی وضیفه داره کل بازی ه ک نشه نه اینکه شما ه ک نشی خودتون اشتباه میکنید میکوبیدش تو سر پشیبانی
این چه وضعشه دیگه چرا تیکتایی که میزنمو دیر جواب میدین؟ من تیکت میزنم به پشتیبانی میگم اکانتمو دزدیدن اون وقت اونا میگن به ما ربطی نداره. واقعا چه بازی مزخرفیه با این پیگیری و پشتیبانی شون
یعنی چی اکانتمو دزدیدن؟؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]sinasal[/b][/div][div]این چه وضعشه دیگه چرا تیکتایی که میزنمو دیر جواب میدین؟ من تیکت میزنم به پشتیبانی میگم اکانتمو دزدیدن اون وقت اونا میگن به ما ربطی نداره. واقعا چه بازی مزخرفیه با این پیگیری و پشتیبانی شون:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
یعنی چی اکانتمو دزدیدن؟؟
بی مسئولیتی خودتونو تقصیر دیگران نزارید .
خودتون تو نگهداری رمز و ... کوتاهی میکنید بعد میگید ...
حتی اینا اومد برا اینکه این جور مسائل پیش نیاد برا افرادی که در مورد امنیت فضا وب کمتر میدونن اومدن * پیامک کد امنیتی برا موبایل هم راه انداختن شما خودتون نمیرید رعایت نمی کنید .بعد ...خوب برید شمارتونو بزنید تا نتونن دسترسی داشته باشن .بعد موبایل هم انتخاب کنبد.
در ضمن ممکنه ویروس یا تروان رو سیستمتون نفوذ کرده باشه که به خاطر نداشتن آنتی ویروس آپدیت شده و یا آنتی تروجان یا دیوار آتش و...
در هر صورت مشکل از پشتیبانی نیست.
اومدن روش انتقال اکانت هر سرور درون مرکزی گزاشتن بعدا من دیدم 2 سه نفرو که خارج از بازی فروختن و سرشونم کلاه رفت.
این مطلب در 1392/04/29 20:28:32 نوشته شده است و در 1392/04/29 20:29:46 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
بی مسئولیتی خودتونو تقصیر دیگران نزارید .
خودتون تو نگهداری رمز و ... کوتاهی میکنید بعد میگید ...
حتی اینا اومد برا اینکه این جور مسائل پیش نیاد برا افرادی که در مورد امنیت فضا وب کمتر میدونن اومدن سیستم پیامک کد امنیتی برا موبایل هم راه انداختن شما خودتون نمیرید رعایت نمی کنید .بعد ...خوب برید شمارتونو بزنید تا نتونن دسترسی داشته باشن .بعد موبایل هم انتخاب کنبد.
در ضمن ممکنه ویروس یا تروان رو سیستمتون نفوذ کرده باشه که به خاطر نداشتن آنتی ویروس آپدیت شده و یا آنتی تروجان یا دیوار آتش و...
در هر صورت مشکل از پشتیبانی نیست.
اومدن روش انتقال اکانت هر سرور درون مرکزی گزاشتن بعدا من دیدم 2 سه نفرو که خارج از بازی فروختن و سرشونم کلاه رفت.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.