اقا ما 100 تا سکه توی سرور اکسپرس داشتیم ولی الان اکانتو حذف کردیم سکه ها کجا میره؟؟مسئولان لطفا جواب بدید
1391/09/12 13:58:53
اقا ما 100 تا سکه توی سرور اکسپرس داشتیم ولی الان اکانتو حذف کردیم سکه ها کجا میره؟؟مسئولان لطفا جواب بدید
اینم ایمیلیه که توی اکسپرس بااهاش ای دی رو ساخته بودم MR_behshad@yahoo.com
این مطلب در 1391/09/12 13:58:53 نوشته شده است و در 1391/09/12 13:59:45 ویرایش شده است .
شما میتونید با پشتیبانی مکاتبه کنید و مشخصات اکانت حذف شده رو اعلام کنید تا سکه ها به اکانت مرکزیتون منتقل بشود.
برای اینکار از طریق ایمیلی که در اکانت مرکزی ثبت کرده اید به پشتیبانی ایمیل ارسال کنید. support@kingsera.com
موفق باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]badzat[/b][/div][div]اقا ما 100 تا سکه توی سرور اکسپرس داشتیم ولی الان اکانتو حذف کردیم سکه ها کجا میره؟؟مسئولان لطفا جواب بدید
اینم ایمیلیه که توی اکسپرس بااهاش ای دی رو ساخته بودم MR_behshad@yahoo.com[/div][/quote]
شما میتونید با پشتیبانی مکاتبه کنید و مشخصات اکانت حذف شده رو اعلام کنید تا سکه ها به اکانت مرکزیتون منتقل بشود.
برای اینکار از طریق ایمیلی که در اکانت مرکزی ثبت کرده اید به پشتیبانی ایمیل ارسال کنید. support@kingsera.com
موفق باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.