سلام
ممنون میشم که کامل توضیح بدین که چگونه میشه از طریق تبلیغ بازی تو وبلاگ سکه در آورد
ممنون میشم که کامل توضیح بدین که چگونه میشه از طریق تبلیغ بازی تو وبلاگ سکه در آورد
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
چگونه میشه از طریق تبلیغ بازی تو وبلاگ پول سکه در آورد 1391/09/11 23:22:56
سلام
ممنون میشم که کامل توضیح بدین که چگونه میشه از طریق تبلیغ بازی تو وبلاگ سکه در آورد |
1391/09/12 09:36:56
اطلاعات کامل چگونگی کسب درآمد از طریق تبلیغ بازی به همراه نمونه بنرها و لینک اختصاصی بازیکن در بخش قابلیتهای ویژه، قسمت کسب سکه رایگان موجود میباشد. این توضیحات به شرح زیر میباشد : ..:: به ازای هر بازیکن که ثبت نام می کند و شهرداری خودش را به سطح 10 برساند معادل تولید دو ساعت از منابع به عنوان هدیه به شما داده می شود. پس از رسیدن جمعیت بازیکن به ۳۰۰ نفر به شما ۳۰ سکه به عنوان هدیه داده می شود. فعال کردن مامور مالیات: این یک سرویس ویژه پولی (6 سکه برای یک هفته ) است. اگر شما مامور مالیات را فعال کنید، هر شب معادل یک ساعت از تولیدات کل دوستانی که شما به این بازی معرفی کرده اید و اسامی آنها را در قسمت کسب سکه رایگان مشاهده می کنید، به اکانت شما واریز می شود ::.. احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1392/03/31 18:28:25
توی بخش قابلیت های ویژه قسمتی به اسم کسب سکه رایگان وجود نداره
|
|
1392/03/31 18:31:25
خوب چون دیگه برش داشتن بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1392/03/31 18:58:10
قسمت دعوت از سایر بازیکنان تبدیل شده بود به یک روند برای ساخت مولتی ، که تازه 30 سکه هم جایزه داشت برای همین برش داشتن ،،
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
|
|
1392/03/31 19:15:54
اومدم بگم که دیگه خدا رحمت کنه اون دورانو که با مولتی اکانت میساختیم که دوستان لطف کردند جواب دادند
قدیم چقدر من بد بازی میکردم خودم خبر نداشتم hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/03/31 19:20:06
تموم شد اون دوران آدم شدم
من همیشه هر سرو 2 تا مولتی داشتم که دیگه ندارم چون دیگه ازشون استفاده نمیکنم چون دیگه اکانت میخرم اونا به درد نمیخورند هر هفته شاید 1 بار بزنمشون اونم فول بشه اینا همش ماله قدیما بودا من دیگه آدم شدم از این کارا نمیکنم hiiiiis jangjo khabide |
منوی کاربری
|
||