از اول باید نیرو هاتو ،تو یه شهر بسازی که معمولا شهر اوله .باسربازای شهر اول بقیه شهر هارو غارت کن تا منابعت فراهم بشه ...البته قبلش سربازای شهرای بعدی رو باید بفرستی یه جایی.
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
از اول باید نیرو هاتو ،تو یه شهر بسازی که معمولا شهر اوله .باسربازای شهر اول بقیه شهر هارو غارت کن تا منابعت فراهم بشه ...البته قبلش سربازای شهرای بعدی رو باید بفرستی یه جایی.
دوستان چطور میشه تمام تیروهای نظامی از شهر های مختلف ( متعلق به یک بازیکن) را جمع کرد و یک حمله را رهبری کرد .
متاسفانه امکان اردوگاه زدن برای تجمیع نیرو ها قرار داده نشده
این قابلیت اگه قرار داده میشد چی میـــــــــــــشد......
فعلا s16 بازی میکنم...
[quote][div][b]majidzo[/b][/div][div]دوستان چطور میشه تمام تیروهای نظامی از شهر های مختلف ( متعلق به یک بازیکن) را جمع کرد و یک حمله را رهبری کرد . [/div][/quote]
متاسفانه امکان اردوگاه زدن برای تجمیع نیرو ها قرار داده نشده :cry:
دوستان چطور میشه تمام تیروهای نظامی از شهر های مختلف ( متعلق به یک بازیکن) را جمع کرد و یک حمله را رهبری کرد .
متاسفانه امکان اردوگاه زدن برای تجمیع نیرو ها قرار داده نشده
من شنیده بودم مکان اردوزدن تو سرورهای قبلی بوده
ولی الان حذف کردن
میشه کارشناس بازی پاسخ بده چرا وبرای چی؟؟؟
[quote][div][b]awesome_tr[/b][/div][div][quote][div][b]majidzo[/b][/div][div]دوستان چطور میشه تمام تیروهای نظامی از شهر های مختلف ( متعلق به یک بازیکن) را جمع کرد و یک حمله را رهبری کرد . [/div][/quote]
متاسفانه امکان اردوگاه زدن برای تجمیع نیرو ها قرار داده نشده :cry:
این قابلیت اگه قرار داده میشد چی میـــــــــــــشد......[/div][/quote]
من شنیده بودم مکان اردوزدن تو سرورهای قبلی بوده
ولی الان حذف کردن:(:(:(
میشه کارشناس بازی پاسخ بده چرا وبرای چی؟؟؟:!::!:
چرا در جنگ های فضایی میشد صفینه های سیاره ی دیگه رو به سیاره ی دیگری برد و ازشون استفاده کرد.فکر کنم توی جنگ خان ها هم میشه.
این مطلب در 1392/04/28 11:23:00 نوشته شده است و در 1392/04/28 11:33:35 ویرایش شده است .
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:| امکان نداره
تو هر بازی بری این قابلیت نیست[/div][/quote]
چرا در جنگ های فضایی میشد صفینه های سیاره ی دیگه رو به سیاره ی دیگری برد و ازشون استفاده کرد.فکر کنم توی جنگ خان ها هم میشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.