روی مختصات شهر فلش رو ببر ...
مینویسه فاصله x واحد ...
همچین چیزی نشون نمیده
من نقشم معمولیه ها
باید نقشه بزرگ باشه؟
[quote][div][b]sharv3[/b][/div][div]روی مختصات شهر فلش رو ببر ...
مینویسه فاصله x واحد ...[/div][/quote]
همچین چیزی نشون نمیده
من نقشم معمولیه ها
باید نقشه بزرگ باشه؟
وقتی وارد نقشه میشی همون اون تکه جایی رو که میبینی به6یا 8 تکه تقسیم میشه(به شکل مربع) ولی شما نمیتونید ببینیدو مثلا اگه روی آبادی کلیک کردید و نوشته فاصله 3 خانه یعنی سه خانه ی مربعی این تصویر رو نگاه کنید منظرمو از تقسیم بندی متوجه میشید
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
وقتی وارد نقشه میشی همون اون تکه جایی رو که میبینی به6یا 8 تکه تقسیم میشه(به شکل مربع) ولی شما نمیتونید ببینیدو مثلا اگه روی آبادی کلیک کردید و نوشته فاصله 3 خانه یعنی سه خانه ی مربعی این تصویر رو نگاه کنید منظرمو از تقسیم بندی متوجه میشید
http://www.kingsera.ir/jadmin/upload/editor/1341583728osasis.jpg
سلام
روی شهر یا آبادی کلیک میکنی بعد مشخصات مربوط به اوم میاد اون قسمتی که نوشته موقعیت: [X , Y] روش موس رو نگه میداری خودش فاصله رو مینویسه
[/quote]
نمیشه شما یک خورده عکس های بهتر بزاری چون هرچی میزاری مثل دراکولا هستن
این مطلب در 1392/04/24 23:58:31 نوشته شده است و در 1392/04/24 23:59:05 ویرایش شده است .
آیدی ردیکال:6791738
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]سلام
روی شهر یا آبادی کلیک میکنی بعد مشخصات مربوط به اوم میاد اون قسمتی که نوشته موقعیت: [X , Y] روش موس رو نگه میداری خودش فاصله رو مینویسه[/div][/quote]
نمیشه شما یک خورده عکس های بهتر بزاری چون هرچی میزاری مثل دراکولا هستن:D
سلام
روی شهر یا آبادی کلیک میکنی بعد مشخصات مربوط به اوم میاد اون قسمتی که نوشته موقعیت: [X , Y] روش موس رو نگه میداری خودش فاصله رو مینویسه
[/quote]
نمیشه شما یک خورده عکس های بهتر بزاری چون هرچی میزاری شبه دراکولا میمونن
[/quote]
عجبا
نه دوس دارم همش عکسای اینو بزارم
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]سلام
روی شهر یا آبادی کلیک میکنی بعد مشخصات مربوط به اوم میاد اون قسمتی که نوشته موقعیت: [X , Y] روش موس رو نگه میداری خودش فاصله رو مینویسه[/div][/quote]
نمیشه شما یک خورده عکس های بهتر بزاری چون هرچی میزاری شبه دراکولا میمونن:D[/div][/quote]
:lol:
عجبا
نه دوس دارم همش عکسای اینو بزارم:arrow:
سلام
[/quote]
نمیشه شما یک خورده عکس های بهتر بزاری چون هرچی میزاری شبه دراکولا میمونن
[/quote]
عجبا
نه دوس دارم همش عکسای اینو بزارم
[/quote]
کی هست این؟؟
[/quote]
Amy Lee From EVANESCENCE Band
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]سلام
نمیشه شما یک خورده عکس های بهتر بزاری چون هرچی میزاری شبه دراکولا میمونن:D[/div][/quote]
:lol:
عجبا
نه دوس دارم همش عکسای اینو بزارم:arrow:
[/div][/quote]
کی هست این؟؟[/div][/quote]
Amy Lee From EVANESCENCE Band
;)
سلام
[/quote]
منظور از واحد چیه؟
اونو چطوری به ساعت تبدیل کنم که بدونم چقد زمان میبره اون شهر برسم
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]سلام
منظور از واحد چیه؟
اونو چطوری به ساعت تبدیل کنم که بدونم چقد زمان میبره اون شهر برسم
منظور از واحد همون مربع هاست..
اگه میخوای بفهمی چقد فاصله داری روی شهرش کلیک میکنی گزینه لشکر کشی رو میزنی 1 دونه سرباز انتخاب میکنی غارت یا نبرد رو میزنی بعد روی تایید میزنی وقتی زدی نوشته چقد فاصله هست و در آخر کنسل رو میزنی به همین خوشمزگی
این مطلب در 1392/04/25 00:08:22 نوشته شده است و در 1392/04/25 00:08:43 ویرایش شده است .
آیدی ردیکال:6791738
منظور از واحد همون مربع هاست..
اگه میخوای بفهمی چقد فاصله داری روی شهرش کلیک میکنی گزینه لشکر کشی رو میزنی 1 دونه سرباز انتخاب میکنی غارت یا نبرد رو میزنی بعد روی تایید میزنی وقتی زدی نوشته چقد فاصله هست و در آخر کنسل رو میزنی به همین خوشمزگی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.